Ο Πάρις Παπαέλληνας με φανέλα… Paris ετοιμάζεται για τα 50χρονα!

0

Πενήντα χρόνια στον Κεραυνό συμπληρώνει φέτος ο Πάρις Παπαέλληνας! Μία ολόκληρη ζωή, που ξεκίνησε από το 1972 για τον ισχυρό άνδρα του Κεραυνού.

Η καριέρα του στο γήπεδο με την φανέλα του Κεραυνού κράτησε για 19 ολόκληρα χρόνια. Ακολούθησε η θέση του αντιπροέδρου στον Κεραυνό για 6 χρόνια, ενώ από το 1997, μετά την αποχώρηση του Λυκούργου Κυπριανού, διατελεί πρόεδρος της ομάδας του Στροβόλου.

Η αναμόρφωση του σωματείου αποτελεί έργο που θα μείνει στην ιστορία της ομάδας. Το κλειστό γήπεδο, η δημιουργία γηπέδων φούτσαλ και τένις στον περιβάλλοντα χώρο, το καφέ/εστιατόριο του σωματείου και γενικότερα ένας χώρος που σφύζει από ζωή και αθλητισμό στην καρδιά του Στροβόλου, είναι έργο που θα μείνει διαχρονικά στον σύλλογο, χωρίς ο ίδιος να ζητάει κανένα αντάλλαγμα.

Ο πρόεδρος του Κεραυνού που ξεκίνησε να αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ το 1968, σε ηλικία 16 ετών. Πρώτο παιχνίδι ήταν απέναντι στον πρωταθλητή Διγενή και φέτος συμπληρώνει 54 χρόνια στο άθλημα, ενώ η Κυπριακή καλαθόσφαιρα έχει 56 χρόνια ζωής από το πρώτο πρωτάθλημα του 1966!

Ο Πάρις Παπαέλληνας (στην φωτογραφία με φανέλα Paris), έχει ζήσει χαρές και πίκρες, έχει συμβάλει στο άθλημα όσο κανένας άλλος και ευχόμαστε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο γι ακόμα τόσα χρόνια!