Ο Προμηθέας «δήλωσε» προϋπολογισμό 800.000 στον ΕΣΑΚΕ, ενώ το Eurocup απαιτεί 2,5 εκατομμύρια!

0

*Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε. Η ΑΕΚ έκανε την αρχή, ο Γιαννακόπουλος έπιασε τη μπαγκέτα και ήρθε η ώρα να ξεκινήσει ο χορός. Του Ζαλόγγου θα είναι ή κανένας καρσιλαμάς, θα φανεί στην πορεία. Ωστόσο όταν βάζεις καμικάζι σε όλα τα πόστα, πρέπει να ξέρεις ότι μπορεί να ξυπνήσεις κανένα λιοντάρι που κοιμάται.

*Ο Παναθηναϊκός την τελευταία διετία ήταν γατάκι, δεν ήταν λιοντάρι. Η ΑΕΚ έχει κάνει τρομερά λάθη σε οικονομικό επίπεδο, χρωστάει σε κυριολεκτικά αμέτρητους εργαζόμενους, αλλά έχει και έναν κόσμο πίσω της που αν τον πειράξεις θα συσπειρωθεί και κάτι ασήμαντα μεγέθη μπορεί να τα καταπιεί. Κι ο Ολυμπιακός; Τι ρόλο παίζει ο Ολυμπιακός σε όλα αυτά.

*Το Slam Dunk που κατά τους αναγνώστες είναι η πιο αποκαλυπτική στήλη στο ελληνικό μπάσκετ έχει καθήκον να βγάλει άπλυτα στη φόρα και σήμερα ξεκινάει την τριλογία των αποκαλύψεων. Ο μίτος της Αριάδνης θα ξετυλιχθεί και τότε θα καταλάβουν όλοι τι παίζει.

*Όταν οι φάκελοι ανοίχτηκαν στην Επιτροπή Αδειοδότησης, κάποιοι κοιτούσαν καλά καλά τον προϋπολογισμό του Προμηθέα. Έγραψε 800.000 ευρώ ετησίως. Να διευκρινίσουμε εξ αρχής ότι μιλάμε πάντα για δημοσιογραφικές πληροφορίες καθώς τα έγγραφα δεν είναι διαθέσιμα στο κοινό. Για αυτό και αν υπάρχουν αντιρρήσεις θέλουμε να τις ακούσουμε.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ