Ο… Ρεαλιστής: Αυτή είναι η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού

0

Επειδή μας το ζητήσατε, Ο… Ρεαλιστής είναι εδώ για να αναλύσει όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την επανενεργοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

🏀 Μια νέα μέρα ξημέρωσε για τον Παναθηναϊκό μετά την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα πράγματα. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αντιλήφθηκε πως δεν μπορούσε να συνεχιστεί το έσοδα-έξοδα και μέχρι να πουληθεί η ομάδα θα είναι ενεργός στα πράγματα. Αν πουληθεί…

🏀Τι σημαίνει αυτό; Αύξηση του μπάτζετ και δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, που θα διεκδικήσει ξανά πράγματα στην Ευρωλίγκα και θα χτυπήσει στα ίσια τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Στη νέα Ευρωλίγκα χωρίς τον Μπερτομέου, με τον οποίο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε μεγάλη διαμάχη.

🏀Όταν λέμε αύξηση του μπάτζετ δεν εννοούμε πως θα έχει το ίδιο με το 2009. Τότε που είχε dream team με Διαμαντίδη, Σάρας, Σπανούλη, Νίκολας, Μπατίστ, Φώτση, Τσαρτσαρή, Πέκοβιτς κτλ. Αυτές οι εποχές έχουν περάσει. Σε λογικά πλαίσια θα κινηθεί.

🏀Τα δημοσιεύματα περί 10 εκατομμυρίων, Καλάθη, Ερτέλ κτλ τα διέψευσε και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός. Για να μην μπερδεύεται και να μην παρασύρεται ο κόσμος.

🏀Βασικό ζητούμενο είναι να βρει τον επόμενο προπονητή του. Ο Αργύρης Πεδουλάκης ως τεχνικός διευθυντής έχει αναλάβει να βρει τον κατάλληλο. Μη διαβάζετε ονόματα δεξιά και αριστερά. Όταν υπάρξει κάτι θα το μάθουμε. Μάλλον δύσκολα θα συνεχίσει στο τιμόνι ο Γιώργος Βόβορας παρότι απολαμβάνει της εκτίμησης τόσο του Γιαννακόπουλου όσο και του Πεδουλάκη. Το αν θα παραμείνει από άλλο μετερίζι θα το δούμε.

🏀Από εκεί και πέρα στα της νέας μέρας συμπεριλαμβάνεται και η στήριξη των οργανωμένων στην ομάδα. Οι παρεξηγήσεις της Θύρας 13 με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο λύθηκαν και οι οπαδοί θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια, όπως φάνηκε και στη χθεσινή τους ανακοίνωση. Για τον Παναθηναϊκό ο κόσμος του είναι πολύ σημαντικό κομμάτι ώστε να δημιουργείται μια καυτή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

🏀Μιας και είπαμε για το ΟΑΚΑ, από 1η Ιουλίου θα είναι στα χέρια του Παναθηναϊκού. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έκανε χθες ποστ με το οποίο ξεκαθάρισε ότι το πρώτο βήμα του θα είναι να το κάνει πράσινο. Ωραίο θα είναι!

🏀Όλα τα παραπάνω είναι προς τη θετική κατεύθυνση. Εφόσον κυλήσουν ομαλά, η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού θα είναι σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη και η ομάδα θα επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Με δυνατή ομάδα, δικό του το πράσινο ΟΑΚΑ και τον κόσμο στο πλευρό του.

🏀Αυτά για την ώρα. Όταν έχουμε νεότερα θα επανέλθουμε…

Ο… Ρεαλιστής