Ο… Ρεαλιστής: Έδειξε χαρακτήρα ο ΑΠΟΕΛ

0

Ο… Ρεαλιστής γράφει για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ μέσα στο Παραλίμνι που -όπως δήλωσε και ο Τράβιν Θίμποντο στον Νεοκλή Θεοχαρίδη- απέδειξε πως η ομάδα έχει χαρακτήρα!

🏀 Εντάξει, η ΕΝΠ φέτος δεν είναι και στα καλύτερά της. Αλλά πάντα το Παραλίμνι είναι μια σκληρή έδρα για οποιονδήποτε αντίπαλο. Μέσα σε αυτούς και ο ΑΠΟΕΛ.

🏀 Η ομάδα του Σούμποτιτς πέρασε από εκεί νικηφόρα με ένα πόντο διαφορά έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς. Δεν έχει τόση σημασία ο τρόπος αλλά το αποτέλεσμα σε τέτοιες περιπτώσεις.

🏀 Ας μην ξεχνάμε πως ο ΑΠΟΕΛ προερχόταν από μια ήττα στον πόντο από τον Κεραυνό λίγες ημέρες πριν. Η ομάδα «πληγώθηκε» από αυτό το αποτέλεσμα καθώς έχασε έδαφος στη μάχη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.

🏀 Το ματς στο Παραλίμνι δεν πήγε… πρίμα για το συγκρότημα του Λευτέρη Σούμποτιτς, που όμως έβγαλε αντίδραση και έδειξε χαρακτήρα.

🏀 Όπως είπε και ο Θίμποντο στον Νεοκλή έβγαλε πνεύμα πρωταθλητή στο Παραλίμνι ο ΑΠΟΕΛ.

🏀 Και τώρα, την Κυριακή, έχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Προφανώς και η νίκη είναι μονόδρομος. Προφανώς και πρέπει να κερδίσει μπροστά στο κοινό του. Το έργο του δεν θα είναι εύκολο, αλλά μπορεί να τα καταφέρει.

Ο… Ρεαλιστής