Ο… ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ: Οι παίκτες είναι οι μόνοι που δεν φταίνε

0

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες με τους αγώνες για τα «παράθυρα» των Εθνικών Ομάδων.

@Μια γελοία κατάσταση συνεχίζεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με τα «παράθυρα» της FIBA που διεξάγονται εν μέσω αγώνων για τη Euroleague.

@Οι παίκτες που επιβαρύνονται χωρίς μέτρο από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μπαίνουν στη μέση χωρίς να φταίνε σε τίποτα.

@Η Παρτιζάν δίνει τους Σέρβους διεθνείς της στην Εθνική και αρνείται τον Παπαπέτρου στην Ελλάδα και τον Μαντάρ στο Ισραήλ.

@Ο κόουτς της Εφές και της Εθνικής Τουρκίας Εργκίν Αταμάν δεν αφήνει τον Μίσιτς να πάει στην Εθνική Σερβίας για να μην τον αντιμετωπίσει.

@Η ΕΟΚ μπαίνει σε διαμάχη με τον Παναθηναϊκό για τον ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς Παπαγιάννη, την ίδια ώρα που δεν καλεί τον επίσης βασανισμένο Σλούκα. Ποιον; Τον Παπαγιάννη που αγωνίστηκε τραυματίας στο Ευρωμπάσκετ και πέρσι έπαιξε με την Τουρκία την ημέρα που ο Παναθηναϊκός αγωνίζόταν με τον Ερυθρό Αστέρα και στερήθηκε των υπηρεσιών του. Μάλιστα ο ψηλός πήρε ταξί από τα Λιόσια για το ΟΑΚΑ για να είναι διαθέσιμος για την ομάδα του, ασχέτως που οι πράσινοι δεν ήθελαν να τον χρησιμοποιήσουν για να μην επιβαρυνθεί.

@Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε μέτρο με μοναδικό χαμένο το μπάσκετ.

@Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι αθλητές που μπαίνουν στη μέση μιας ΓΕΛΟΙΑΣ κατάστασης.

@Η διοίκηση της Euroleague άλλαξε και στη θέση του αποτυχημένου Μπερτομέου, που δεν άκουγε τίποτα, ήρθε ο σπουδαίος Ντέγιαν Μποντιρόγκα που ξέρει πως νιώθουν οι παίκτες.

@Πρέπει λοιπόν να αλλάξει άμεσα η κατάσταση και να βρεθεί μια λύση.

@Όχι στο μέλλον. ΑΜΕΣΑ! Δηλαδή… ΧΘΕΣ!

Ο… ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ