Ο Σλούκας δείχνει τον δρόμο με μια… ασυνήθιστη δήλωση (vid)

0

Η δήλωση του… μοιραίου της Βαρκελώνης αλλά συνολικά… ωραίου Κώστα Σλούκα εν όψει του αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας δείχνει τον δρόμο για τον Ολυμπιακό – Το CB αναλύει…

“Δεν στεκόμαστε καθόλου στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Προχωράμε γιατί αύριο έχουμε ένα ακόμη πιο σημαντικό αγώνα. Το αυριανό ματς θα δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα φέτος. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Είναι must win ματς μέσα στην έδρα μας και ξέρουμε καλά πως αυτά τα παιχνίδια επιβάλλεται να τα κερδίζουμε. Σίγουρα είναι δύσκολος αγώνας. Προερχόμαστε και από δύσκολο ταξίδι και από δύσκολο παιχνίδι, για αυτό το λόγο θεωρώ πως το αυριανό ματς θα δείξει τον δρόμο μας”, δήλωσε ανάμεσα στα άλλα ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού.

Με λίγα λόγια ξεχνάει το ματς με τη Μπαρτσελόνα, όπου πήρε την τελευταία επίθεση και δεν ευστόχησε και κοιτάζει μπροστά. Δεν τον παίρνει από κάτω. Έτσι πρέπει να κάνουν οι ηγέτες και έτσι κάνει ο Σλούκας.

Και δεν λέει κάτι τετριμμένο του τύπου: “Η Ζαλγκίρις είναι μια καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί” και άλλα τέτοια. Λέει ότι: “Είναι ένα must win παιχνίδι που θα δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα φέτος.”. Απλά και ξεκάθαρα!

Να θυμήσουμε πως η Ζαλγκίρις αποτελεί τον κακό δαίμονα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.

Με τέτοιες νοοτροπίες όπως του Κώστα Σλούκα σίγουρα θα τον… ξορκίσει.