Ο Stoiximan επιβράβευσε “άτυχο” παίκτη που έχασε σε δελτίο 7 σημείων τη νίκη των Χιούστον Ρόκετς!

0

Ο Stoiximan επιβράβευσε “άτυχο” παίκτη που έχασε σε δελτίο 7 σημείων τη νίκη των Χιούστον Ρόκετς!

Φίλος της ιστοσελίδας μας απέστειλε το πρωί ένα χαμένο δελτίο που περιείχε 7 σημεία από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τον άτυχο παίχτη να χάνει τελικά μόνο τη νίκη των Χιούστον Ρόκετς (που ηττήθηκαν από το Σαν Αντόνιο στη 2η παράταση με 135-133!).

p

Σαν να μην έφτανε η ατυχία, στη συνέχεια έγινε viral σε ολόκληρη την μπασκετική κοινότητα το απίστευτο κάρφωμα του Χάρντεν που οι διαιτητές δεν κατάλαβαν πως έπρεπε να μετρήσει κανονικά και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο στεατόπεδο των Ρόκετς που απαίτησαν μέχρι και επανάληψη του αγώνα!

Εμείς παροτρύναμε το φίλο της σελίδας ν’αποστείλει το χαμένο δελτίο στην ομάδα του Stoiximan και η εταιρεία που φημίζεται για το κύρος, την αξιοπιστία και την κατανόηση διατηρώντας άριστες σχέσεις με τους πελάτες της τον επιβράβευσε με μπόνους!

Η κίνηση αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα τον παίκτη που στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού ήταν πελάτης της Stoiximan και η εταιρεία που έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στη στοιχηματική κοινότητα τον επιβράβευσε σεβόμενη την -εν μέρει- αδικία στο ντέρμπι του Τέξας.

Well done Stoiximan ?