Ο Τ.Δ της Ανόρθωσης απαντάει στο ερώτημα του Απόλλωνα: “Έκοψαν 90 εισιτήρια online, στο γήπεδο βρέθηκαν με άλλα 300”

0

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net παραχώρησε ο Τεχνικός Διευθυντής της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης Σάκης Πασσάς, σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα ο Απόλλωνας στην οποία ανέφερε: «Πώς είναι δυνατόν οι φίλαθλοι της μιας ομάδας να εισήλθαν στο γήπεδο πριν την έναρξη χωρίς σχεδόν κανένα έλεγχο, με αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών να φέρουν αιχμηρά αντικείμενα όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ενώ οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ εισήλθαν 2-3 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου (!) και μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους και τεχνηέντως δημιουργημένες εντάσεις».

Η τοποθέτηση του κ. Πασσά:

“Στην αστυνομική σύσκεψη που έγινε, η ομοσπονδία μας ενημέρωσε ότι τα εισιτήρια για τους ενήλικες θα πωλούνται αποκλειστικά διαδικτυακά. Στο γήπεδο θα υπάρχουν μόνο 150 μαθητικά και 50 παιδικά. 

Οι οργανωμένοι οπαδοί μας ζήτησαν εισιτήρια από εμάς. Τους εξηγήσαμε ότι όλα θα είναι διαδικτυακά, τους ενημερώσαμε για τις οδηγίες που μας έδωσε η αστυνομία. Ενημερώθηκα το Σάββατο από το tickethour ότι οι οπαδοί μας είχαν προμηθευτεί 415 εισιτήρια, την ίδια ώρα ο Απόλλωνας είχε κόψει 90. Έκοψαν online 90 εισιτήρια, στο γήπεδο βρέθηκαν με άλλα 300. Πως έγινε αυτό;

Έγινε εξονυχιστικός έλεγχος και στους δικούς μας οπαδούς, αλλά από την στιγμή που είχαν εισιτήριο, μπήκαν κανονικά στο γήπεδο. 

Τέλος, πρέπει να πω ότι ο σχεδιασμός για διασφάλιση υγείας των φιλάθλων δεν έγινε με τον πρέπον τρόπο και αυτό τους το μεταφέραμε χθες, στην σύσκεψη για το αν θα διακοπεί το παιχνίδι”. 
 

Σταύρος Παπαδημητρίου

Image


Coffee House