Ο Τσουκαλάς είχε στείλει… μήνυμα για τον Μπλατ! (vid)

0

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, σε μία είδηση που χαρακτηρίστηκε ως «βόμβα», αφού κανένας δεν περίμενε το «διαζύγιο» μετά από ένα μόλις επίσημο ματς, έστω και αν αυτό «έκρυβε» μία βαριά ήττα με κάκιστη εμφάνιση.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως η διοίκηση του συλλόγου αφουγκράστηκε ένα μεγάλο κομμάτι των οργανωμένων και το μήνυμα είχε ήδη δοθεί από τον Τάκη Τσουκαλά, λίγο μετά το τέλος του αγώνα στην Γαλλία.

«Δεν είναι αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού. Δεν είναι να λέμε περαστικά και ανθοδέσμες στον προπονητή μας. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Να αλλάξουν δύο παίκτες; Εμείς ήμασταν δίπλα στον πρόεδρο, τώρα πρέπει να κοιτάξει να φτιαχτεί ομάδα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Τρία πουλάκια κάθονταν!», ανέφερε ο Τσουκαλάς, προτού προσθέσει με… νόημα:

«Χάσαμε από μία ομάδα, που μπορεί να βγει τελευταία στην Euroleague.Να ξέρει η διοίκηση ότι είμαστε δίπλα τους, αλλά όχι αυτό το πράγμα να συνεχιστεί. Είναι επικίνδυνο και για το ΣΕΦ το ίδιο. Δεν μπορεί το ΣΕΦ να βλέπει τέτοια ομάδα».