Ο βήχας και ο… έρωτας δεν κρύβονται!(pics)

0

Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται όπως συνήθιζαν να λένε οι παλαιότεροι και αυτό φαίνεται να βρίσκει απόλυτη εφαρμογή και μέχρι σήμερα.

Image

Μετά το τέλος της αναμέτρησης για το Σούπερ Καπ Γυναικών μεταξύ Κεραυνού και ΑΕΛ ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε κάποιες πολύ όμορφες στιγμές από τους πανυγηρισμούς των κοριτσιών του Χρίστου Στυλιανίδη.

Η αρχηγός της Εθνικής Κύπρου και δεύτερη αρχηγός του Κεραυνού, Σοφία Θεολόγου έτρεξε να αγκαλιάσει τον αρραβωνιαστικό και εκλεκτό της καρδιάς της -επίσης καλαθοσφαιριστή- Νικόλα Ιωάννου που πρόσφατα έγινε και μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας του Στροβόλου.

Όπως αντιλαμβάνεστε η χαρά ήταν διπλή για το… ζεύγος του “ζωγραφιστού” (αφού και οι 2 καλύπτουν τις θέσεις 4 και 5) αφού πέραν του 10 συνεχόμενου τίτλου που πρόσθεσαν στην τροπαιοθήκη του “Κώστας Παπαέλληνας” αυτός ήταν ο πρώτος που προήλθε μέσα από τη συνεργασία τους εντός γηπέδου.

Εμείς να ευχηθούμε στους μελλόνυμφους κάθε επιτυχία και χαρά, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου και πολλά… double-double!


Image
Coffee House