ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

0
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει αφιερώσει την 4η αγωνιστική των πρωταθλημάτων ΟΠΑΠ Basket League και ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας, στην οδική ασφάλεια.
Η καμπάνια η οποία είχε μήνυμα «Στον δρόμο μην τρέχεις, δεν είναι μαγκιά. Κάποιος που σε αγαπάει, είναι στο σπίτι και σε περιμένει» και η ΚΟΚ με αυτό τον τρόπο έστειλε μηνύματα για την σωστή οδική συμπεριφορά που πρέπει όλοι οι οδηγοί να έχουν.
Στους καλαθοσφαιρικούς αγώνες Πετρολίνα ΑΕΚ – Κεραυνός Στροβόλου (ΟΠΑΠ Basket League) και ΑΕΛ Λεμεσού – Ανόρθωση Αμμοχώστου (ΟΠΑΠ Γυναικών Α’ Κατηγορίας), οι καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες είχαν ομαδική φωτογραφία με το μήνυμα της καμπάνιας της ΚΟΚ για την οδική ασφάλεια, πριν την έναρξη των δύο αγώνων.
Την Δευτέρα (31/10) η ΚΟΚ δημοσίευσε βίντεο στο οποίο συμμετέχουν διεθνείς καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι στέλνουν το δικό τους μήνυμα υπέρ της οδικής ασφάλειας.
Στο βίντεο συμμετείχαν οι Στέφανος Ηλιάδης, Πέτρα Όρλοβιτς, Ανδρέας Σιζόπουλος, Νικολέττα Κοντού, Νίκος Στυλιανού, Στέφανη Γεωργίου, Μιχάλης Κουμής και Τιάνα Ράτζα. Μπορείτε να δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Διαχρονικό μήνυμα για οδική ασφάλεια
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προσπαθεί με διάφορες δράσεις κατά την διάρκεια της κάθε αγωνιστικής περιόδου να στείλει μηνύματα υπέρ της οδικής ασφάλειας.
Άλλωστε τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πως όλα τα ΟΠΑΠ All Star Games ήταν αφιερωμένα στην οδική ασφάλεια, κάτι που θα γίνει και με το 10ο ΟΠΑΠ All Star Game το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία.

Image
Coffee House