Οι ιδιοκτήτες του NBA ελπίζουν για επανεκκίνηση της σεζόν μετά από κλήση με τον Adam Silver(pic)

0

Σύμφωνα με το ESPN και τον Adrian Wojnarowski oι ιδιοκτήτες του NBA, ελπίζουν για επανεκκίνηση της σεζόν

Οι ιδιοκτήτες και τα στελέχη ενθαρρύνθηκαν για την πρόοδο  της έρευνας του πρωταθλήματος προς ελαχιστοποίηση του κινδύνου για την υγεία κατά την επιστροφή των παικτών.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν σε θέματα υγείας και ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου του στόχου να κάνουν τους υπαλλήλους της ομάδας και τους παίκτες να νιώσουν άνετα με την ιδέα ότι εάν κρούσμα κορωνοϊού  χτυπήσει ξανά το NBA  τότε  το πρωτάθλημα δεν θα σταματήσει.

Ο Silver είπε στους συμμετέχοντες ότι εάν ένα θετικό τεστ θα μας «έκλεινε, πιθανότατα δεν πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό το μονοπάτι».

Το ερώτημα παραμένει: Πόσες θετικές δοκιμές θα ήταν πάρα πολλές; Αυτό είναι ένα από τα ερωτήματα που πρέπει να συμβιβαστούν οι εμπειρογνώμονες του NBA, του NBPA και των ιατρών τις επόμενες εβδομάδες πριν το πρωτάθλημα και η ένωση παικτών μπορούν να δώσουν το πράσινο φως για επανεκκίνηση της σεζόν.

 

 

Πηγές: Σε συζήτηση με BOG / ιδιοκτήτες, ο Silver χρησιμοποίησε τον όρο “περιβάλλον πανεπιστημιούπολης” όταν αναφερόταν σε αυτό που ονομάστηκε φούσκα. Η κλήση περιλάμβανε σημαντική λεπτομέρεια για το πώς άλλα επαγγελματικά αθλήματα / πρωταθλήματα – εδώ και στο εξωτερικό – εργάζονται για την επιστροφή τους.

View this post on Instagram

#repost @wojespn #NBANEWS

A post shared by CyprusBasket.net (@cyprusbasket) on