Οι Ισπανοί είναι οι βασιλιάδες της Ευρώπης

0

Η ανανεωμένη Ισπανία που κάνεις δεν υπολόγιζε σε αυτό το Ευρωμπάσκετ κέρδισε για πλάκα στον τελικό τη Γαλλία με 88-76 και κατέκτησε πανάξια και αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Οι Ισπανοί απέδειξαν για μία ακόμη φορά πως είναι οι βασιλιάδες της Ευρώπης.

Απέδειξαν πως δεν βλέπουν κανέναν έχουν τον καλύτερο προπονητή αλλά κυρίως έχουν το καλύτερο μπασκετικό πρόγραμμα στην Ευρώπη. Είναι στην κορυφή από τις πιο μικρές ηλικίες μέχρι την εθνική ανδρών.

Οι Γάλλοι με τους φανταχτερές τους nbaers δεν μπόρεσαν να τους κοιτάξουν στα μάτια.

Η Ισπανία δεν είναι ότι διαθέτει καλύτερο υλικό από τη Σερβία τη Γαλλία τη Σλοβενία και την Ελλάδα. Το μπασκετικό της DNA όμως είναι χιλιόμετρα μπροστά από τους υπόλοιπους.

Στον σημερινό τελικό με τους Γάλλους οι φούριας ροχας έδειξαν από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό και ποιος θα πάρει αυτό το Κύπελλο. Ήταν μπροστά στο σκορ από την αρχή του αγώνα και με εξαίρεση ένα σημείο στο τρίτο δεκάλεπτο δεν απειλήθηκαν ούτε στο ελάχιστο από τους τρικολόρ. Η διαφορά με την οποία ολοκληρώθηκε το ματς καταδεικνύει ξεκάθαρα την εικόνα του αγώνα.

Σε αυτό το Ευρωμπάσκετ παρακολούθησαν πολλά σπουδαία παιχνίδια πολλά παιχνίδια που κρίθηκαν στον Πόντο πολλά παιχνίδια τα οποία νίκησαν τα outsider.

Ο τελικός όμως δεν ήταν τέτοιος γιατί πολύ απλά σε αυτόν αγωνίζονταν οι Ισπανοί…

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα