Οι Μαϊάμι Χιτ ετοιμάζονται να δώσουν 195 εκατομμύρια δολάρια στον Μπαμ Αντεμπάγιο

0

Μετά την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ο Μπαμ Αντεμπάγιο είναι έτοιμος να υπογράψει πενταετή επέκταση του συμβολαίου του με τους Μαϊάμι Χιτ αντί 195 εκατ. δολαρίων.

Blue Island
 

Ηαγωνιστική άνοδος των Μαϊάμι Χιτ και η παρουσία στους τελικούς του ΝΒΑ βασίστηκε -μεταξύ άλλων- στη ραγδαία βελτίωση του Μπαμ Αντεμπάγιο, ο οποίος την περσινή σεζόν απογείωσε τα νούμερά του και εξελίχθηκε σε έναν εκ των κορυφαίων ψηλών του ΝΒΑ.

Ο 23χρονος παίκτης έφτασε στους 15.9 πόντους, τα 10.2 ριμπάουντ, τις 5.1 ασίστ, το 1.1 κλέψιμο και τα 1.3 μπλοκ ανά αγώνα, δίνοντας την απαραίτητη ασφάλεια στον Έρικ Σπόελστρα, κοντά στο καλάθι.

Αυτή την ασφάλεια σπεύδουν να διατηρήσουν οι Μαϊάμι Χιτ, για ακόμη μία πενταετία. Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια, ο Πατ Ράιλι πήρε την απόφαση να του δώσει πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του για πέντε χρόνια αντί 163 εκατ. δολαρίων -ποσό που μπορεί να φτάσει μέχρι τα 195 εκατ. δολάρια. Η αύξηση του μισθού του είναι τεράστια δεδομένου ότι την προηγούμενη τριετία έλαβε κάτι λιγότερο από 9 εκατ. δολάρια βάσει του συμβολαίου που υπέγραψε όταν επελέγη στο Νο14 του NBA Draft 2017.

AP Photo/Mark J. Terrill

sport24.gr

Star Balm