Οι παίκτες του Μουντομπάσκετ σχολίασαν τις καινοτομίες της FIBA στο επίπεδο φιλοξενίας και οργάνωσης

0

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ της FIBA 2023 εφαρμόστηκε το επικαιροποιημένο Πρόγραμμα που ονομάζεται “Εμπειρία Παικτών”, το οποίο, όντας συνυφασμένο του βασικού πυλώνα της FIBA που συνοψίζεται στην έκφραση “Πρώτα οι παίκτες”, ενισχύει τις σωματικές, συναισθηματικές και ψηφιακές εμπειρίες των ομάδων σε όλες τις πτυχές της διοργάνωσης.

Το νέο πρόγραμμα εφαρμόστηκε μετά από σύσταση της Επιτροπής Διοργανώσεων που εγκρίθηκε στη συνέχεια από την Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA. Πρόκειται για μία πρωτοφανή επένδυση που διασφάλισε τη μεγάλη επιτυχία του στις Φιλιππίνες, την Ιαπωνία και την Ινδονησία.

Επί της ουσίας, το Players Experience Program επεκτάθηκε σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας των παικτών όπως στη συμμετοχή σε εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων όλων των πτυχών της διαμονής, της μεταφοράς, της ασφάλειας και του ανταγωνισμού, με όλους τους εμπλεκόμενους να υιοθετούν τη νοοτροπία «Πρώτα οι παίκτες».

Ένας από τους βασικούς τομείς ενδιαφέροντος που στηρίζουν το πρόγραμμα είναι ένα σύστημα αγώνων τόσο φιλικό προς τους παίκτες που σχεδιάστηκε για να διασφαλίσει ότι καμία ομάδα δεν χρειάζεται να ταξιδέψει περισσότερες από μία φορές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, προβλέποντας και μια επιπλέον ημέρα ξεκούρασης που προστέθηκε στο πρόγραμμα σε σύγκριση με το 2019.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ