Οι παίκτες του Βόβορα μιλούν για εκείνον: «Την ξέρει τη δουλειά, ήρθε η ώρα του»

0

Το SDNA επικοινώνησε με τέσσερις παίκτες που έχουν συνεργαστεί με τον Γιώργο Βόβορα (Κρις Σίνγκλετον, Κέι Σι Ρίβερς, Ματ Λοτζέσκι, ΝτεΣόν Τόμας) και όλοι συμφώνησαν πως ο Έλληνας τεχνικός «ξέρει τη δουλειά» και πως είχε έρθει η ώρα να πάρει την μεγάλη ευκαιρία στον Παναθηναϊκό.

«Στηρίζω αυτή την επιλογή και μπορώ να εγγυηθώ για εκείνον, είτε μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, είτε για οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αν αξιολογηθεί στο προπονητικό σκέλος, τότε νομίζω πως οι γνώσεις του τον καθιστούν έναν από τους καλύτερους εκεί έξω». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Κρις Σίνγκλετον και αποτέλεσαν την καλύτερη… πάσα, για το θέμα που ετοίμαζε το SDNA, γύρω από τη σκιαγράφηση του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο 43χρονος τεχνικός αποτελεί ένα οικείο πρόσωπο στο κοινό των «πρασίνων». Άλλωστε, βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2012, με μία διακοπή όταν πήγε στη Ρωσία μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη και στη συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ. Έχει συνεργαστεί με τον κόουτς Πεδουλάκη, τον Τσάβι Πασκουάλ και τον Ρικ Πιτίνο, ενώ έχει διατελέσει υπηρεσιακός προπονητής σε τρεις περιόδους (Οκτώβριος 2016, Δεκέμβριος 2018 και Νοέμβριος 2019).

Διαβάστε όλα όσα είπαν στο SDNA