Οι προπονητές της Basket League – Τα «κλειδιά» στους Κύπριους

0

Εκτός από την προσπάθεια για αύξηση των Κυπρίων στα παρκέ την εμπιστοσύνη φαίνεται να κερδίζουν οι Κύπριοι και σε ότι αφορά τους πάγκους.

Από τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής και με αβέβαιο το τι θα συμβεί με ΑΠΟΠ και ΕΝΑΔ η πλειοψηφία των ομάδων δείχνει την εμπιστοσύνη της στους γηγενείς προπονητές. Εξαιρουμένου του Κεραυνού που κατέκτησε το treble με τον Κακιούζη να παραμένει στο πόστο του αλλά και τη διαφαινόμενη κάθοδο του σπουδαίου Λευτέρη Σούμποτιτς στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, παρέα με την επιμονή της Ανόρθωσης στο πλάνο με Χρυσαλά όλες οι ομάδες θα έχουν στο τιμόνι Κύπριο τεχνικό.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα συνεχίσει στον πάγκο της Πετρολίνα ΑΕΚ με της κινήσεις για ενίσχυση να έχουν ήδη εκκινήσει, ενώ ο Παναγιώτης Γιανναράς θα έχει την ευκαιρία να χτίσει τον δικό του Απόλλωνα. Ο ρούκι που προκάλεσε αίσθηση στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου Ζάκης Παπαδόπουλος παραμένει με τα βυσσινί όπως και οι Γιαγκουλλής και Ασωνίτης σε Αχιλλέα και ΑΕΛ. Νέα πρόσωπα θα έχουμε στους πάγκους Ομόνοιας και ΕΘΑ με τους Μιχάλη Ματσεντίδη και Χρίστο Στυλιανίδη να επωμίζονται το πηδάλιο.

Κεραυνός Στροβόλου – Μιχάλης Κακιούζης

Πετρολίνα ΑΕΚ – Νικόλας Παπαδόπουλος

ΑΠΟΕΛ – Λευτέρης Σούμποτιτς

Απόλλων Λεμεσού – Παναγιώτης Γιανναράς

ΑΕΛ – Μάρκος Ασωνίτης

Ομόνοια – Μιχάλης Ματσεντίδης

ΕΘΑ Έγκωμης – Χρίστος Στυλιανίδης

Αχιλλέας Καιμακλίου – Κυριάκος Γιαγκουλλής

Ανόρθωση Αμμοχώστου – Βασίλης Χρυσαλάς

ΕΝΠ – Ζάκης Παπαδόπουλος

ΑΠΟΠ – (;)

ΕΝΑΔ – (;)

Coffee House