Οι πρώτοι των πρώτων στο Χειμερινό – Οι τελικές στατιστικές -ΠΙΝΑΚΕΣ

0

📛Τα ΤΕΛΙΚΑ στατιστικά του Τουρνουά📛

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των ομάδων, σας παρουσιάζουμε τα τελικά στατιστικά του Τουρνουά μας στην κάθε κατηγορία που τηρούνται στατιστικά στοιχεία. Νοείται ότι για την συμπλήρωση των πιο κάτω πινάκων, ΔΕΝ λήφθηκαν υπόψη τα στατιστικά του ALL-STAR GAME!

Με την ολοκλήρωση λοιπόν του Τουρνουά, δείτε στις εικόνες πιο κάτω αναλυτικά τους 🆃🅾🅿-5 καλαθοσφαιριστές σε κάθε κατηγορία. 💯

Στην κατηγορία των 𝐓𝐎𝐏 𝐒𝐂𝐎𝐑𝐄𝐑𝐒 την πρωτιά εξασφάλισε ο Χάρης Σπύρου του Δήμος Έγκωμης με 2️⃣5️⃣0️⃣ πόντους (μέσος όρος: 20,8 ανά αγώνα).

Στους 𝕋𝕆ℙ 𝟛𝕆𝕀ℕ𝕋𝔼ℝ𝕊, πρώτος τριποντέρ αναδείχθηκε ο George Tsangarides των EUC Alumni Warriors BC, o οποίος ευστόχησε συνολικά 3️⃣0️⃣ φορές από τα 6,75m (Μ.Ο. 2,5 ανά αγώνα).

Στην κατηγορία των 𝐓𝐎𝐏 𝐑𝐄𝐁𝐎𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑𝐒, την πρωτιά κατέλαβε ο Sotiris Christodoulou των Nicosia Wizards, ο οποίος μάζεψε τη μπάλα 1️⃣1️⃣1️⃣ φορές (Μ.Ο. 11,1 ανά αγώνα).

Στους 𝕋𝕆ℙ 𝔸𝕊𝕊𝕀𝕊𝕋𝔼ℝ𝕊, πρώτος αναδείχθηκε ο αρχηγός της Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου, Κωνσταντίνος Νικολάου, με 3️⃣6️⃣ ασσίστ (Μ.Ο. 3 ανά αγώνα).

Τέλος, στους 𝐓𝐎𝐏 𝐁𝐋𝐎𝐂𝐊𝐄𝐑𝐒, την πρωτιά εξασφάλισε ο Andreas Tsiatinis των EUC Alumni Warriors BC, ο οποίος κατέγραψε συνολικά 1️⃣2️⃣ κοψίματα (Μ.Ο. 1,1 ανά αγώνα).

Θυμίζουμε ότι όλα τα στατιστικά για όλες τις ομάδες και όλους τους παίκτες του Τουρνουά, μπορείτε να τα βρείτε στο https://www.competize.com/en/competition/overview/142510-season-2021-2022 (στην κατηγορία #Rankings). 😉

Συγχαρητήρια σε όλους 👌

#WBT2021 #Basketball 🏆🏀