Οι “Big 3” ενώνουν τις δυνάμεις τους για την… απογείωση!

0

Αλήθεια ποιος δεν θα ήθελε να έχει στην περιφερειακή του γραμμή τρεις από τους καλύτερους Κύπριους παίκτες της τελευταίας δεκαπενταετίας; Η Πετρολίνα ΑΕΚ το πέτυχε και πλέον ετοιμάζεται να δρέψει τους καρπούς!

Ο Ιάκωβος Παντελή ήταν ανέκαθεν πιστός στρατιώτης και αποτελεί τον αρχηγό και “σημαία” της ομάδας της Λάρνακας. Στην παρέα προστέθηκε πριν από δύο καλοκαίρια ο “killer”, Ανδρέας Σιζόπουλος, ο οποίος δείχνει πως μπορεί να κάνει και πολλά άλλα πράγματα πέραν από το να σουτάρει με μεγάλη συνέπεια και διανύει την πιο ώριμη περίοδό του. Το… καλό τρίτωσε με τη μεγάλη μεταγραφική “βόμβα” του Βασίλη Κούνα, ο οποίος μετά από μια All Star χρονιά, έβγαλε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ για να φορέσει εκείνη της ΑΕΚ.

Οι “Big 3” είναι, πλέον, μαζί και έχουν στόχο να κατακτήσουν τα πάντα. Το περσινό triple-crown έφερε πολλά χαμόγελα στο Κίτιον, με την ΑΕΚ να ψάχνει πλέον και την ευρωπαϊκή υπέρβαση, θέλοντας να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται, αρχικά προσπαθώντας να μπει στους ομίλους του Basketball Champions League και αν δεν τα καταφέρει, θα τα δώσει όλα για μεγάλη πορεία στο FIBA Europe Cup.

Ο Δημήτρης Κουκούρης έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικό τιμονιέρη και στόχος είναι το μάξιμουμ. Και οι τρεις ηγετικοί Κύπριοι παίκτες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο με την ποιότητα και την εμπειρία τους!