Οι τεταμένες σχέσεις Κοκόσκοφ – Γκεραρντίνι, το μέλλον των big names και 4 καυτά κουίζ!

0

* Το Slam Dunk επιστρέφει φουλ Ευρωλιγκάτο. Από τη στήλη παράπονο δεν έχετε. Ξέρετε πως όταν προκύψει κάτι στην μπασκετική επικαιρότητα, εδώ θα το διαβάσετε. Και σήμερα έχουμε πολλές ιστορίες με ενδιαφέρον από την Τουρκία, τη Ρωσία, την Ισπανία και όχι μόνο…

* Πώς αλλάζουν οι καιροί και πώς διαφοροποιούνται τα δεδομένα μέσα σε έναν μήνα, ε; Πριν από λίγες εβδομάδες με όποιον κι αν μιλούσες στην Τουρκία στου έλεγε πως η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε είναι απόλυτα ευχαριστημένη με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ, ότι ο Σέρβος αξίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που λαμβάνει ετησίως και πως άπαντες τον θέλουν στην Κωνσταντινούπολη. Όλα όμως άλλαξαν σε χρόνο dt.

* Τα ραντάρ της στήλης εντόπισαν το ρήγμα στις σχέσεις του προπονητή της Φενέρμπαχτσε με τον GM της ομάδας, Μαουρίσιο Γκεραρντίνι. Οι κακές γλώσσες λένε πως πριν από το Game 3 στα πλέι οφ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Κοκόσκοφ έκανε τεστ για τον κορωνοϊό και αυτό βγήκε αρνητικό. Ωστόσο, ο ίδιος δεν ήθελε να προπονήσει την ομάδα του, η οποία ήταν ήδη με 2-0 κάτω στη σειρά και κυνηγούσε ένα θαύμα. Βούτυρο στο ψωμί του Ιτούδη τέτοιες καταστάσεις. Η ΤΣΣΚΑ πότε δεν κοίταξε πίσω, έκανε τη δουλειά της, σκούπισε με 3-0 και προκρίθηκε στο Final Four. Και πολύ καλά έκανε.

* Προφανώς, πρόκειται για ένα πολύ λεπτό ζήτημα σε ό,τι αφορά τη Φενέρ και το τεστ του Κοκόσκοφ και εμείς μεταφέρουμε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη. Για να σας το λέμε, πάντως, πάει να πει πως το έχουμε από καλή πηγή. Και έχουμε και επιβεβαίωση μέσα από τον σύλλογο για τις τεταμένες σχέσεις των δύο ανδρών.

* Όπως και να ‘χει, όμως, η ουσία της είδησης έχει να κάνει με το ραγισμένο γυαλί ανάμεσα σε Γκεραρντίνι και Κοκόσκοφ. Λέτε να έρθουν εξελίξεις στην τουρκική ομάδα, λόγω της τεταμένης σχέσης των δυο τους; Κοντός ψαλμός αλληλούια. Κρατήστε και κάτι ακόμα στο μυαλό σας: η Φενέρ φέτος δεν πλήρωσε ολόκληρο το συμβόλαιο του Κοκόσκοφ, γιατί ο Σέρβος ήρθε στην Ευρώπη με γεμάτες τσέπες, μετά την αποζημίωση που πήρε στο ΝΒΑ. Θα θελήσει του χρόνου να του δώσει 1,5 εκατομμύριο, όταν έχουν χαλάσει τόσο οι σχέσεις του με τον GM; Δεν αποκλείεται, αλλά αυτή η ένταση μόνο αδιάφορη δεν περνάει από τη διοίκηση του κλαμπ.

Διαβάστε περισσότερα σπαρταριστά παρασκήνια ΕΔΩ

Coffee House