Οι θεωρίες συνωμοσίας, ποιοι πήραν την απόφαση για Βόβορα και το «εγωισμό δεν έχετε;» του Αλβέρτη

0

“Από το απόγευμα έχει γίνει γνωστό το… διπλό κράξιμο που έφαγαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που κάθε άλλο παρά τυπικό ήταν. Αφενός γιατί η επίσκεψη της Θύρας 13 δεν ήταν κάτι αναμενόμενο και οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν και στήριξης και προειδοποίησης.

*Και είναι από τις λίγες φορές που έχει συμβεί αυτό με την ομάδα μπάσκετ και σίγουρα από μόνο του αυτό είναι ένα μήνυμα.

*Στο μεταξύ, η κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό έδωσε την αφορμή στους γνωστούς… συνωμοσιολόγους να «αποκαλύψουν» ότι τον Βόβορα τον έδιωξε ο Γιαννακόπουλος.

*Και δεν φτάνει που είναι βαθιά νυχτωμένοι, αλλά το παίζουν και ειδικοί. Γιατί να το γράψει αυτό ένας φίλαθλος, επειδή το φαντάστηκε, είναι και φυσιολογικό. Να το γράφουν και δήθεν ειδησιογραφικά Μέσα σημαίνει ότι και όλα τα υπόλοιπα που γράφουν είναι προϊόν φαντασίας.

*Για να τελειώνουμε λοιπόν, με αυτό το θέμα και επειδή αναρωτιούνται όλοι ποιος πήρε την απόφαση, για τη διακοπή συνεργασίας με τον Βόβορα, είναι ξεκάθαρο ότι οι δύο θρύλοι του Παναθηναϊκού, ο Διαμαντίδης και ο Αλβέρτης, μαζί με τον Παναγιώτη Τριαντόπουλο, παίρνουν και τις πιο σημαντικές αποφάσεις αυτή τη στιγμή στον οργανισμό. Είτε αυτό είναι να πάει η ομάδα με τσάρτερ στο Βελιγράδι, είτε να πάρει ή να μην πάρει έναν παίκτη, είτε να κρατήσει ή να διώξει έναν προπονητή.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Image


Coffee House