Οι «ύμνοι» του Ανδρέα Θεμιστοκλέους για το Cyprusbasket (vid)

0

Ο ειδικός σε θέματα Sports Marketing, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, μίλησε στην εκπομπή Netcast Zone και τον Γιάννο Τραν για το Cyprusbasket και τη συμβολή του στην κυπριακή καλαθόσφαιρα!

Ειδική μνεία στο CyprusBasket και προσωπικά στον Νεοκλή Θεοχαρίδη έκανε στην άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Netcast Zone και τον Γιάννο Τραν, ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Η αλήθεια είναι πως δεν μας αρέσει να προβάλλουμε τα καλά λόγια που λένε για εμάς, ωστόσο η άποψη του του Ανδρέα, ενός ανθρώπου που αγαπά το άθλημα της καλαθόσφαιρας και είναι κορυφή στον τομέα του Sports Marketing μας κολάκευσε.

Είναι -πως να το πούμε;- τιμή και μια επιβράβευση της προσπάθειάς μας για την άνοδο του μπάσκετ στην Κύπρο μας.

Τι είπε ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους;

«Ο Νεοκλής κάνει μια απίστευτη δουλειά, με μεράκι. Αγαπά το άθλημα και το προβάλλει, κάτι το οποίο θα έπρεπε να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα media outlets. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού στα κυπριακά media outlets τέτοια προβολή, προώθηση και προσπάθεια διαδραστικότητας ώστε το μπάσκετ να μπει στα σπίτια όλων. Δε φοβάμαι να πω ότι ο  Νεοκλής προσέφερε στη δημιουργία και στην άνοδο του ενδιαφέροντος για το άθλημα».

Ανδρέα σε ευχαριστούμε. Υποσχόμαστε πως τα καλά σου λόγια θα μας κάνουν να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να αναδείξουμε το μπάσκετ.

https://www.facebook.com/cyprusbasket/videos/248074633101280/?t=7

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο ειδικός σε θέματα Sports Marketing, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, μίλησε στην εκπομπή Netcast Zone και τον Γιάννο Τραν για το Cyprusbasket και τη συμβολή του στην κυπριακή καλαθόσφαιρα! Ειδική μνεία στο CyprusBasket και προσωπικά στον Νεοκλή Θεοχαρίδη έκανε στην άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Netcast Zone και τον Γιάννο Τραν, ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους. Η αλήθεια είναι πως δεν μας αρέσει να προβάλλουμε τα καλά λόγια που λένε για εμάς, ωστόσο η άποψη του του Ανδρέα, ενός ανθρώπου που αγαπά το άθλημα της καλαθόσφαιρας και είναι κορυφή στον τομέα του Sports Marketing μας κολάκευσε. Είναι -πως να το πούμε;- τιμή και μια επιβράβευση της προσπάθειάς μας για την άνοδο του μπάσκετ στην Κύπρο μας. Ανδρέα σε ευχαριστούμε. Υποσχόμαστε πως τα καλά σου λόγια θα μας κάνουν να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να αναδείξουμε το μπάσκετ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CyprusBasket.net (@cyprusbasket) στις