Οικ. Παπαέλληνα: Το είπε και το έκανε! – Σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση το ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ

0
Όπως είχαμε ενημερώσει κατά τη χθεσινή τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον πρόεδρο του Κεραυνού Στροβόλου, Πάρι Παπαέλληνα, μετά την ολιγωρία που παρατηρήθηκε από πλευράς ΚΟΚ και BCL για την μετάδοση της αναμέτρησης, ο ίδιος σκόπευε να προχωρήσει στις απαραίτητες διεργασίες για να καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό.
Με αστραπιαίες κινήσεις και με πρωτοβουλία του Εμπορικού Διευθυντή της NIVEA στην Κύπρο, Κωνσταντίνου Παπαέλληνα επήλθε συμφωνία που αφορά τη χορηγία και τα έξοδα παραγωγής της μετάδοσης και μόλις λίγες ώρες αργότερα μας γνωστοποιήθηκε ότι ο αγώνας μεταξύ Κεραυνού Στροβόλου και Ηρακλή Θεσσαλονίκης θα μεταδοθεί ζωντανά από την πλατφόρμα της Cytavision.
Μάλιστα όπως ενημερωθήκαμε από την οικογένεια Παπαέλληνα, το σήμα αναμένεται να ανέβει και σε δορυφόρο δίνοντας έτσι τη δυνατότητα -εάν υπάρξουν ενδιαφερόμενοι- το παιχνίδι να προβληθεί και στην Ελλάδα ή οπουδήποτε αλλού στο εξωτερικό. Όπως διαφάνηκε οι συντονισμένες κινήσεις Κωνσταντίνου και Πάρι Παπαέλληνα έφεραν άμεσα καρπούς (σε λιγότερο από 24 ώρες) και έτσι τόσο οι φίλοι του Κεραυνού όσο και ολόκληρο το μπασκετικό κοινό της Κύπρου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον αγώνα τηλεοπτικά.