Όλα τα φώτα στραμμένα στην Τάφρο Ντ’ Αβίλα για το Grand Finale του OPAP Cyprus 3×3

0

Η αυλαία των φετινών διοργανώσεων του OPAP Cyprus 3×3 2022 κλείνει στην Πρωτεύουσα μεταξύ 2 και 4 Σεπτεμβρίου. Η 3on3 Cyprus LTD σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας και την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνουν το OPAP Nicosia 3×3 2022, στη Τάφρο Ντ’ Αβίλα.

Ο 5ος και τελευταίος σταθμός για το 2022, το OPAP Nicosia 3×3, είναι η δεύτερη νεοεμφανιζόμενη διοργάνωση, μετά την Λάρνακα, και άπαντες προσδοκούν σε ένα Grand Finale αντάξιων των φετινών διοργανώσεων και της μεγάλης λατρείας του κοινού της πρωτεύουσας με την πορτοκαλί Θεά.

Το OPAP Nicosia 3×3, όπως και όλα τα τουρνουά των διοργανώσεων OPAP Cyprus 3×3, φιγουράρει στο επίσημο καλεντάρι της FIBA 3×3 για το 2022, έχοντας ως στόχο την συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη της νέας αυτής διοργάνωσης. Όλοι οι συμβαλλόμενοι φορείς μέσα σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης ολοκληρώνουν τις προετοιμασίες για την έναρξη του 1ου OPAP Nicosia 3×3 το οποίο υποδέχεται τους πρώτους αγώνες την προσεχής Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου τις μπασκετικές αναμετρήσεις θα συνοδεύουν οι μουσικές των DJ’s Pueblo Franco & Mighty Scoop σε ρυθμούς freestyle music – RnB, Swing, Rock n Roll και Twist, ενώ την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στα decks θα βρίσκεται για ακόμη μια διοργάνωση ο μοναδικός DJ Bkas.

Το κοινό που θα παρευρεθεί στη τάφρο Ντ’ Αβίλα θα απολαύσει μοναδικές μπασκετικές αναμετρήσεις σε 7 συνολικά κατηγορίες:

–    OPAP Men
–    OPAP Women
–    Tixee Wheelchair Games
–    Scaffolding Solutions Corporate Games
–    Foody U18
–    Foody U16
–    Foody U12

4tt3tt3

Θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λευκωσίας για την αμέριστη στήριξη προς τους συν-διοργανωτές και κατ’ επέκταση την διοργάνωση OPAP Nicosia 3×3.

Μεγάλες ευχαριστίες προς τον διαμαντένιο χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, τους χρυσούς χορηγούς της διοργάνωσης, την εταιρεία Scaffolding Solutions, την εταιρεία Tixee και την εταιρεία FOODY. Τον ασημένιο χορηγό Prime Insurance, τους Χάλκινους χορηγούς Herbalife Nutrition, MyMall Limassol, DIMCO, SoEasy Stores, Harris Kyriakkides LLC και τον υποστηρικτή Search the Nest.

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και νέα των διοργανώσεων μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των διοργανώσεων www.cyprus3x3.com.cy και στα επίσημα κανάλια της διοργάνωσης στο FacebookInstagram & YouTube.

Σας περιμένουμε στη Τάφρο Ντ’ Αβίλα, για το OPAP Nicosia 3×3 2022 το τριήμερο 2 – 4 Σεπτεμβρίου και να απολαύσουμε μπασκετικές μάχες, ζωντανά Dj Sets και διαγωνισμούς!

yjyjjyyj