Όλη η αλήθεια για τους διαιτητές του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και την… Κύπρο!

4

Τα… όργια φημών για γκάφα ολκής της ΚΕΔ στην Ελλάδα, που έφερε αλλαγή πλάνου στη διαιτησία του Final-4 της κυπριακής καλαθόσφαιρας. Ποια είναι η αλήθεια; Το cyprusbasket επικοινώνησε με τους κατάλληλους ανθρώπους και έχει το ρεπορτάζ!

Καταρχάς, σε κάθε περίπτωση η Κυπριακή Επιτροπή Διαιτησίας δεν θα είχε καμία ευθύνη, όμως, επειδή ψάξαμε το θέμα, κανένα ουσιαστικό θέμα δεν υπήρξε, απλά ορισμένοι επιχείρησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις! Οι ρέφερι Καρακατσούνης και Παπαπέτρου διαιτήτευσαν στους ημιτελικούς του κυπριακού κυπέλλου και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Ελλάδα. Δεν είχαν οριστεί να σφυρίξουν και στον τελικό, όπως κακώς είχε ειπωθεί. Ήρθαν για τους ημιτελικούς ελλείψει άλλων ρέφερι διαθέσιμων από την ΚΕΔ (πλήρης αγωνιστική δράση στην Ελλάδα) και στη συνέχεια έφυγαν, καθώς είτε γινόταν, είτε όχι το “αιώνιο” ντέρμπι στο ΣΕΦ, εκείνοι θα έπρεπε να ήταν εκεί για να συντάξουν και να υπογράψουν το φύλλο αγώνα.

Στον τελικό, ήταν καθορισμένο να σφυρίξουν άλλοι διαιτητές, οι οποίοι δεν θα είχαν υποχρεώσεις στην Ελλάδα εκείνη τη μέρα. Κι έτσι ήρθαν στην Κύπρο η Τσαρούχα και ο Συμεωνίδης, που μαζί με τον “δικό μας”, Σάκη Κωνσταντινίδη, ανέλαβαν τη μεγάλη αναμέτρηση της Πετρολίνα ΑΕΚ με τον Κεραυνό. Αυτή είναι όλη η αλήθεια και τίποτε λιγότερο ή παραπάνω. Κανένας δεν έκανε βλακεία ή εσκεμμένο σκάνδαλο. Όλα κύλησαν φυσιολογικά, ως ήταν το αρχικό πλάνο!

Coffee House