Όλο το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος

0

Ανοίγει σήμερα με μία αναμέτρηση η αυλαία της 4ης στροφής του Πρωταθλήματος Ανδρών Λευκωσίας, powered by Public. Στις 21:00 στο Γυμνάσιο Αγίου Δομετίου η Crepaland θα φιλοξενήσει την First Shoot Basket.

Η αγωνιστική θα συνεχιστεί αύριο με άλλες 2 αναμετρήσεις: Olympos Wolves vs Warriors (18:45 – Κλειστό Αγ. Δομετίου) και Γροθιά-Κερύνεια vs ΚΕΠ/Δικέφαλος Γερίου (20:40 – Γυμνάσιο Αγ. Δομετίου).

Μία αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη, αυτή ανάμεσα στους Blue Cats και τους UNIC Senior Eagles (20:30 – Κλειστό Αγ. Δομετίου), ενώ άλλες 2 θα έχουμε την Πέμπτη: Δήμος Έγκωμης vs Nicosia Wizards (20:00 – Γυμνάσιο Έγκωμης) και Think Colour vs CyprusBasket (20:30 – Κλειστό Αγ. Δομετίου).

Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει την Παρασκευή, με τις τελευταίες 2 αναμετρήσεις: Ρ&Ρ vs Δικηγορικός Σύλλογος (18:30 – Κλειστό Αγ. Δομετίου) και Bucks vs PN99 (20:30 – English School).

Live Streaming

Η αναμέτρηση της Πέμπτης, ανάμεσα στον Δήμο Έγκωμης και τους Nicosia Wizards, η οποία θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο Έγκωμης και θα αρχίσει στις 20:00, θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του Χειμερινού στο Facebook.

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Αναλυτικά, όλο το πρόγραμμα με τις μέρες/ώρες και τα γήπεδα των αγώνων, καθώς επίσης τα αποτελέσματα των αγώνων που ήδη ολοκληρώθηκαν και τη Βαθμολογία, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Coffee House