Ολυμπιακός: “Όλα ξεκινούν από την αρχή”

0

Αφιέρωμα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό έκανε η επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και μεταξύ των άλλων, παραχώρησαν δηλώσεις ενόψει της νέας χρόνιας ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο coach των “ερυθρολεύκων” αφού ευχήθηκε υγεία για όλες τις ομάδες, στάθηκε στο πλάνο του Ολυμπιακού, το οποίο δεν θα αλλάξει και τόνισε πως όλοι οι σύλλογοι ξεκινούν από κοινή αφετηρία. Όμοια, ο “Kill Bill” συμφώνησε με τον προπονητή του και προσέθεσε πως στόχος των πρωταθλητών είναι να διατηρηθούν στην κορυφή.

Αναλυτικά:

Βασίλης Σπανούλης: «Πέρσι καταφέραμε κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ και ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Πήραμε το πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Φέτος, όμως, είναι μια νέα αρχή και όλα ξεκινούν από την αρχή.

Θα παλέψουμε και φέτος για να καταφέρουμε το καλύτερο για την ομάδα. Στόχος μας είναι να ενταχθούν τα νέα παιδιά στην φιλοσοφία της ομάδας και όλοι μαζί, όπως πάντα, να παλέψουμε για τους στόχους μας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, το είδαμε και πέρσι αυτό, το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να τα καταφέρουμε»

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουν υγεία, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα. Ελπίζω και εύχομαι να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα χωρίς επεισόδια, φαινόμενα βίας και άσχημες συμπεριφορές και όλες οι ομάδες να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους. Σε ό,τι αφορά την ομάδα μας, γνωρίζουμε πως όλοι αρχίζουμε και φέτος από την ίδια αφετηρία.

Αλλάξαμε λίγους παίκτες ώστε να συνεχίσουμε το πλάνο και την φιλοσοφία που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε και φέτος την προσπάθεια μας και στο τέλος της σεζόν, να δούμε τι καταφέραμε. Αυτό που εύχομαι είναι να έχουμε υγεία και τύχη».