Ολυμπιακός: Αγωνία για την απάντηση Γκριν!

0

Ο Έρικ Γκριν αποφασίζει σήμερα για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του! Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ΗΠΑ, ο Ολυμπιακός ανέβασε αισθητά την προσφορά του μειώνοντας το οικονομικό χάσμα που υπήρχε και δίνει “μάχη” με τρεις ομάδες της Ευρωλίγκας προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει με τους πρωταθλητές Ελλάδας!

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει την οικονομική υπέρβαση καθώς ο Γκριν είναι ο διακαής πόθος του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Αν ισχύουν οι πληροφορίες μας, όλα θα κριθούν τις επόμενες ώρες ή μέσα σε μία μέρα και ο Γκριν θα ενημερώσει για την απόφαση του.

Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες, δηλαδή στα χρήματα, στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και τη θέληση του καθενός να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Αν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να υπογράψει τον αμερικανό γκαρντ, τότε θα προχωρήσει με τις εναλλακτικές λύσεις που έχει στα χέρια του. Κρατάει “ζεστή” την Τράμπζονσπορ για την περίπτωση του Χάρντι, ενώ μιλάει με την πλευρά του Τέιλορ Ρότσεστι της Μακάμπι προσπαθώντας την πείσει να μειώσει τις απαιτήσεις του αριστερόχειρα γκαρντ από το 1εκ. Ευρώ προκειμένου να προχωρήσει μαζί του.

Νίκος Βαρλάς eurohoops.net