Ολυμπιακός: Όλα τα συμβόλαια, η ημερομηνία λήξης και οι ρήτρες

0

Το Gazzetta σας παρουσιάζει την ημερομηνία λήξης όλων των συμβολαίων σε παίκτες και προπονητή του Ολυμπιακού καθώς και τις ρήτρες αποδέσμευσης που υπάρχουν.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να επέστρεψε από το Βελιγράδι έχοντας ηττηθεί στον ημιτελικό από την Αναντολού Εφές, αλλά κανείς δεν μπορεί να έχει το παραμικρό παράπονο από την φετινή ευρωπαϊκή προσπάθεια των παικτών και των προπονητών. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έχασαν μία σημαντική ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο αφού το σουτ του Βασίλιε Μίτσιτς σε «νεκρό» χρόνο βρήκε στόχο, όμως η γενικότερη εικόνα και το μπάσκετ που έπαιξαν στην Euroleague άφησε άπαντες ικανοποιημένους. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του μικρού τελικού ανέφερε σε δηλώσεις του «ο Ολυμπιακός αποτελεί προορισμό για παίκτες υψηλού επιπέδου. Έχει ένα μοντέλο, έχει φιλάθλους, η εικόνα μας είναι φανταστική». Επίσης λίγο αργότερα τόνισε πως «oι προσθήκες θα είναι 2-3 παίκτες. Θα σταθούμε στον υπάρχον κορμό που έχουμε».

Με αφορμή τις δύο αυτές τοποθετήσεις του προπονητή του Ολυμπιακού το Gazzetta δημοσιεύει το status των συμβολαίων όλων των παικτών της ομάδας, πότε αυτά ολοκληρώνονται καθώς επίσης και τις ρήτρες που υπάρχουν σε αυτά.

Δείτε τον πίνακα ΕΔΩ