Ολυμπιακός: Στην αναμονή της δύσκολης συνέχειας…

0

Το είχα γράψει και πρόσφατα… Ότι κάποια στιγμή και ο ίδιος ο Ολυμπιακός πρέπει να… βαρεθεί τα μαθηματικά ή τέλος πάντων, η… ζυγαριά των πιθανοτήτων εισόδου στην 8αδα της Ευρολίγκας, να βαρέσει προς το μέρος του!

Blue Island
 

Διότι – εδώ που τα λέμε και όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση- δεν είναι διόλου απίθανο, εφόσον αυτές οι πιθανότητες παραμείνουν και στην άμεση συνέχεια, η είσοδος στους οκτώ, να παιχθεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για την ερυθρόλευκη ομάδα.

Κατ` αρχήν, η νίκη στο επόμενο παιχνίδι, όταν θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τη Βιλερμπάν, είναι μονόδρομος και ενώ αμέσως μετά θα ταξιδέψει στο Ισραήλ, όπου θα τον περιμένει η Μακάμπι του Σφαιρόπουλου.

Μετά από αυτά τα δυο παιχνίδια, υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό και την… άλλη σημασία της αναμέτρησης αυτής, είναι περιττό να την τονίσω…

Επαναλαμβάνοντας ότι τους Γάλλους, πρέπει να τους υποτάξει πάση θυσία στο παιχνίδι της Πέμπτης, θα πάει με θετική ψυχολογία στο Ισραήλ και εκεί… ποιος ξέρει!

Από τη στιγμή όμως που οι ερυθρόλευκοι, απέχουν μόλις μια νίκη από την πρώτη 8αδα, ακόμη και με μια νίκη στα δυο επόμενα παιχνίδια, πριν τον Παναθηναϊκό, το παιχνίδι εκείνο θα αποκτήσει ιδιαίτερη βαρύτητα!

Δεν αποκλείεται λοιπόν, το παιχνίδι της 3ης Μαρτίου να αποτελέσει την απαρχή για την τελική αντεπίθεση, που θα φέρει την ομάδα του Πειραιά εκεί που έχει στοχεύσει (σε μιαν τόσο δύσκολη και… παράξενη χρονιά, αυτό να μην το ξεχνάμε)!

Star Balm