Ολυμπιακός: Βουτιά, τρίποντο, βουτιά, τρίποντο και γεια σας

0

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες εξηγεί τους λόγους της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι και αναφέρει τις δύο φάσεις copy paste που άλλαξαν όλο το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως με όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, η διάθεση δεν είναι αυτή που συνήθως έχω μετά από βραδιά όπως η χθεσινή. Ποτέ, κανένας πόλεμος δεν είναι λύση. Την ώρα που γίνεται πόλεμος, δεν γίνεται να χαίρεσαι ή να στεναχωριέσαι για ένα αποτέλεσμα στο μπάσκετ, ωστόσο η ζωή συνεχίζεται και σίγουρα ο Ολυμπιακός βοηθάει στην βελτίωση της ψυχολογίας των φίλων του.

Η χθεσινή νίκη επί της Αρμάνι θεωρώ πως έφερε εις πέρας τον δεύτερο βασικό φετινό στόχο της ομάδας του Πειραιά. Υπενθυμίζω πως πρώτος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεύτερος ήταν η είσοδος στην «οκτάδα». Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εγκληματίσει στα 10 παιχνίδια που απομένουν για να μην τον υλοποιήσει ενώ σιγά σιγά κάνει σκέψεις για ένα πλασάρισμα στην πρώτη «πεντάδα» της κατάταξης.

Ας επικεντρωθώ όμως στο παιχνίδι με την Αρμάνι. Ήταν κακό ματς, χαμηλής ποιότητας με αμφότερες τις ομάδες να μοιάζουν «άδειες» από ενέργεια λόγω Κυπέλλου. Και λόγω κατάκτησής του και λόγω των αγώνων που έπαιξαν. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό και όλοι ξέρουμε σε επίπεδο έντασης τι σημαίνει αυτό ενώ η Αρμάνι έδωσε τρία (πιο εύκολα) ματς σε 4 μέρες.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο