Ομπράντοβιτς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, χάσαμε έναν χρόνο από τη ζωή μας»

0

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της σερβικής ομάδας:

«Θέλω να συγχαρώ την Μπούρσασπορ για τη νίκη της και να της ευχηθώ ότι καλύτερο. Αυτοί είναι οι κανόνες, ήταν ένα παιχνίδι νοκ άουτ. Πραγματικά λυπάμαι πολύ για τους παίκτες μου και για όλο τον κόσμο που ήρθε στο παιχνίδι.

Πρώτα από όλα, θα αναλάβω την ευθύνη για αυτήν την ήττα για όλα όσα συνέβησαν. Είχαμε μια εύκολη ευκαιρία να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια, αλλά δεν το κάναμε. Για ό,τι συνέβη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αναλαμβάνω την ευθύνη, γιατί αυτό είναι το μόνο λογικό ως κάποιος που είναι ο πιο έμπειρος και που πέρασε όλα όσα πέρασα. Λυπάμαι πολύ, πολύ. Ξοδέψαμε έναν ολόκληρο χρόνο της ζωής μας για να είμαστε σε αυτή την κατάσταση, να παίξουμε ένα παιχνίδι σε αυτή την ατμόσφαιρα μπροστά σε αυτούς απίστευτους οπαδούς τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω. Λυπάμαι για αυτούς, για τους παίκτες που είχαν τεράστια επιθυμία, αλλά δεν ήταν όπως θέλαμε να βγει.

Ό,τι κι αν συνέβη στο παρκέ, κατέληγε άσχημα για εμάς. Θα μπορούσα να το αναλύσω, όπως έχω όλη μου τη ζωή, αλλά δεν το θέλω. Περάσαμε έναν χρόνο από τη ζωή μας για το τίποτα. Είναι καταστροφικό. Ήρθα με υψηλότερες φιλοδοξίες εδώ. Οι οπαδοί, μας κουβάλησαν όλη τη σεζόν και κανείς στην Ευρώπη δεν μπορεί να δημιουργήσει αυτήν την ατμόσφαιρα. Ξέραμε ότι είναι ένα παιχνίδι, το προετοιμάσαμε ως τέτοιο. Μπορώ να καταλάβω λίγο περισσότερα τα νεύρα στο πρώτο ημίχρονο , αλλά με το πώς τελείωσε, αφήνει μια πραγματικά πικρή γεύση.

Αυτή είναι μια από τις πιο σκληρές ήττες στην καριέρα μου. Ξέρω πώς όλοι εμείς που ήρθαμε εδώ θέλαμε να κάνουμε κάτι μεγάλο. Ξέρω πόση ενέργεια επένδυσαν όλοι, από τη διοίκηση μέχρι το προσωπικό και τους παίκτες. Και ξέρω πώς πολύ καιρό θα μείνει μαζί μας. Μπήκα στα αποδυτήρια, δεν ήξερα τι να πω στους παίκτες όταν θα είναι η επόμενη προπόνηση».