ΩΡΑ για ΚΥΠΕΛΛΟ!

0

Με τις αναμετρήσεις, ανάμεσα στην ΕΑΣ Ομόνοια με την Πετρολίνα ΑΕΚ, καθώς και της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και του Αχιλλέα Kαϊμακλίου, ανοίγει την Τετάρτη (25/01), η αυλαία του κυπέλλου ΟΠΑΠ Basket League.

Τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ και οι τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην προημιτελική φάση, όπου ο νικητής του αγώνα ΕΑΣ Ομόνοια – Πετρολίνα ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Payabl. EKA ΑΕΛ, ενώ η ομάδα που θα προκριθεί από το παιχνίδι ανάμεσα στην Ένωση και στον Αχιλλέα, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Dynatron Απόλλωνα.

Ο τρίτος αγώνας της πρώτης φάσης της διοργάνωσης ανάμεσα στον Κεραυνό και ΕΘΑ θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, με τον νικητή του ζευγαριού αυτού να παίζει στη συνέχεια με τον ΑΠΟΕΛ.

ΕΑΣ Ομόνοια – Πετρολίνα ΑΕΚ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου – 19:00 / Αίθουσα Αγίου Δομετίου

ΕΑΣ Ομόνοια και Πετρολίνα ΑΕΚ, θα αποτελέσουν το ένα από τα δυο ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την πρόκριση για τα προημιτελικά. Η Ομόνοια, θα έχει ως σύμμαχο τον παράγοντα της έδρας, απέναντι στην ομάδα της Λάρνακας, που θα μεταβεί στην πρωτεύουσα, με στόχο να πάρει αυτή το εισιτήριο για την προημιτελική φάση. Προβλέπεται να γίνει ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ε. Ν. Παραλιμνίου – Αχιλλέας  Καϊμακλίου

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου – 19:00 / Αίθουσα Παραλιμνίου

Ένωση και Αχιλλέας Καϊμακλίου είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για το δεύτερο εισιτήριο, κατά τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν την Τετάρτη. Λόγω του ότι τα παιχνίδια, είναι μονά, η Ένωση θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρας και να εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά η ομάδα του Αχιλλέα, πάει στο Παραλίμνι, για να πάρει αυτός τη νίκη πρόκριση.