Όσα δήλωσε το νέο απόκτημα της Κυρίας

0

H νέα προσθήκη στην ομάδα της μπασκετικής Ανόρθωσης, Άρτεμος Τομπάζου μίλησε στο τμήμα επικοινωνίας της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά:

Κατά συρροή, θα λέγαμε ότι ήταν οι πρόσφατες ανακοινώσεις προσθηκών στην ανδρική μας ομάδα, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της, ούτως ώστε να καταστεί, όσο το δυνατόν πιο ισχυρή, κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ανάμεσα στις προσθήκες που ανακοινώθηκαν, ήταν και αυτή του Άρτεμου Τομπάζου. Ένας μαχητικός καλαθοσφαιριστής, με εμπειρία και ικανότητες, πάνω στις οποίες θα βασιστεί η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης, ούτως ώστε ο ίδιος να πάρει τις ευκαιρίες για να προσφέρει αυτά που μπορεί.

Το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, καλωσορίζοντας με τη δική του σειρά τον Άρτεμο και αφού του εύχεται κάθε επιτυχία, κατά την παραμονή του σε αυτήν, τον παρουσιάζει σήμερα μέσα σε μια συνέντευξη στην οποία «συστήνεται» στον κόσμο της Ανόρθωσης.

-Άρτεμε, τι ήταν αυτό που σε οδήγησε στην απόφαση για να ενταχθείς στην Ανόρθωση;

-«Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου στον Απόλλωνα, σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Όμως, η σιγουριά και η εμπιστοσύνη που μου ενέπνευσαν οι άνθρωποι της Ανόρθωσης, όπως και ο προπονητής της, ήταν αυτά, που με ώθησαν να απαντήσω θετικά, ούτως ώστε να συνεχίσω την καριέρα μου σε αυτήν την ομάδα».

-Μίλησε μας για τις εντυπώσεις που είχες πριν ενταχθείς στην ομάδα μας και αυτές που βλέπεις τώρα που ανήκεις σε αυτήν:

-«Εδώ και μια τριετία, παρακολουθώ την εξέλιξη της Ανόρθωσης, από τη Β2` μέχρι και την 1η κατηγορία και εύκολα παρατήρησα, τον επαγγελματισμό που τη διέπει, καθώς και την αγάπη για το άθλημα.

Η Ανόρθωση, είναι μια ομάδα με προγραμματισμό, πειθαρχία και πάνω απ` όλα, σεβασμό προς τους παίκτες και τον κόσμο της. Είναι λίγος ο καιρός που ανήκω σε αυτήν την ομάδα και έχω να πω, ότι οι προσδοκίες μου, έχουν επαληθευτεί και με το παραπάνω.

Πλέον, μετρώ τις μέρες για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου».

-Τι πιστεύεις ότι μπορεί να παρουσιάσει η Ανόρθωση της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου;

-«Αυτό που έχω δει, κατά το έστω και λίγο χρονικό διάστημα που βρίσκομαι εδώ, είναι ότι σε όλη την ομάδα, υπάρχει ένα πάθος και μια ετοιμότητα, για να δουλέψουμε σκληρά, με στόχο να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη πιθανή αγωνιστική παρουσία που μπορούμε, μέσω βέβαια των εμφανίσεων και των αποτελεσμάτων.

Είμαστε μια πειθαρχημένη ομάδα, γεμάτη από αγωνιστικότητα και ενθουσιασμό και αυτά, θα τα δείξουμε στο γήπεδο».

-Πες μας λίγα λόγια για τη μέχρι τώρα καριέρα σου:

-«Η καλαθόσφαιρα, με κέρδισε από τα 16 μου χρόνια, όταν ξεκίνησα από τα αναπτυξιακά της Αναγέννησης Γερμασόγειας. Πέρασα από την Εθνική Ενόπλων και έπειτα στην 1η κατηγορία, αγωνιζόμενος στον Απόλλωνα και στην Αναγέννηση.

Ξεκίνησα σαν σκόρερ, αν και με το πέρασμα των χρόνων, κατάλαβα ότι έπρεπε να βελτιώσω το σουτ μου, κάτι που συνεχίζω να προσπαθώ.

Το δυνατό μου σημείο, θα έλεγα ότι είναι η αγάπη προς την ομάδα, για την οποία αγωνίζομαι, η θέληση μου να βλέπω τους συμπαίκτες μου να γίνονται καλύτεροι, καθώς και η σκληρή δουλειά στην προπόνηση, κάτι που συνεχίζω να κάνω, παρά το πέρασμα των χρόνων».