Όταν ο Περεντός και το Λύκειο Πέτρου και Παύλου λύγισαν την Παλλουριώτισσα στον τελικό του Παγκύπριου σχολικού πρωταθλήματος!

0

Με ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο facebook ο Κωνσταντίνος Περεντός μας πήγε περίπου 20 χρόνια πίσω (2000-01) όπου θυμήθηκε με νοσταλγία το Παγκύπριο Σχολικό Πρωτάθλημα που κατέκτησε με το Λύκειο Πέτρου και Παύλου εκείνη τη σεζόν.

Ο χρόνος είναι αμείλικτος αφού το απόκομμα της εφημερίδας που έπεσε στα χέρια του γύρισε τόσο τον ίδιο, όσο και εμάς πολλά χρόνια πίσω. Η ομάδα του Λυκείου Πέτρου και Παύλου με μπροστάρη -φυσικά τον ίδιο- έφτασε μέχρι τον τελικό του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος όπου τέθηκε αντιμέτωπη με το Λύκειο Παλλουριώτισσας και ένα άλλο γνώριμο μας, το Δημήτρη Μουχτάρη.

Το Λύκειο Παλλουριώτισσας έφτασε μάλιστα να προηγείται μέχρι και με 17 πόντους διαφορά όμως ο Περεντός πραγματοποιώντας μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εμφάνιση έδωσε τη νίκη στο σχολείο του με 72-70 σημειώνοντας 49 (!!!) προσωπικούς πόντους.

Οι απανταχού ρομαντικοί φυσικά έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτηση, που ξύπνησε μνήμες από το παρελθόν και νοσταλγία για τα… ωραιότερα ίσως χρόνια της Κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Περεντό που μας παρείχε όλες τις πληροφορίες και λεπτομέρειες ενώ στο τέλος της συνομιλίας μας αρνήθηκε ευγενικά να εκφράσει την άποψη του για το τι και πως πήγε λάθος για να φτάσει το μπάσκετ μας σε αυτό το σημείο, αφού θεωρεί τις απόψεις του ωμές και ακραίες ενώ δεν περιμένει ιδιαίτερη ανταπόκριση.