Πάει Κίνα ο Κώστας Σλούκας!

0

Η αποθεραπεία του Κώστα Σλούκα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και δεν αποκλείεται να δούμε τον Έλληνα γκαρντ στη Κίνα πιο σύντομα από το αναμενόμενο!

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει εκφράσει την αισιοδοξία του για τη περίπτωση του Κώστα Σλούκα. Το έκανε και στις δηλώσεις του, πριν την αναχώρηση της Εθνικής για τη Κίνα τη Τετάρτη (21/8), δείγμα πως υπάρχει η πεποίθηση πως ο παίκτης θα αγωνιστεί κανονικά με τη ”γαλανόλευκη” στο τουρνουά.

Η αποθεραπεία του 29χρονου της Φενέρ πηγαίνει πολύ καλά και σύμφωνα με τη μέχρι σήμερα βελτίωση, δεν αποκλείεται να τον δούμε νωρίτερα στη πτήση προς Κίνα! Αν και είναι νωρίς ακόμα και χωρίς να υπάρχει προς το παρόν καμία επίσημη ενημέρωση (αναμένεται μετά τις 26/8 η τοποθέτηση της ΕΟΚ), ο Σλούκας θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή πριν την έναρξη του Παγκοσμίου (31/8) και εκεί θα προπονηθεί, με στόχο να χάσει όσον το δυνατόν λιγότερα ματς, αλλά ταυτόχρονα δεν θα υπάρξει καμία βιασύνη, με την υγεία του αθλητή να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα.

Θυμίζουμε ότι η πρεμιέρα της Ελλάδας έχει οριστεί τη 1η Σεπτεμβρίου (15:00) με αντίπαλο το Μαυροβούνιο.

Επιστρέφει ο Σλούκας , ”κόβεται” ο…

Η διαφαινόμενη παρουσία του Σλούκα στην 12άδα θα φέρει και εξελίξεις, όσον αφορά τον παίκτη, που θα ”κοπεί”. Αρχικά, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν εκείνος που αποφασίστηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να μη συνεχίσει, παρόλα αυτά οι εξελίξεις με Σλούκα και Αθηναίου, έφεραν την επιστροφή του γκαρντ της Ούνικς.

Με βάση τα όσα προηγήθηκαν, θα έλεγε κανείς πως ο Αντώνης Κόνιαρης θα είναι ο 4ος γκαρντ, μαζί με τους Καλάθη, Σλούκα και Λαρεντζάκη, όμως κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν είναι σίγουρο. Υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και η κατάσταση ανάμεσα σε Μάντζαρη-Κόνιαρη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ακόμα ”ανοιχτά”.