Τόνυ, ο… αναμορφωτής!

0

Η Πετρολίνα ΑΕΚ έκανε περήφανη την Κύπρο, περνώντας στους “16” του FIBA Europe Cup, διοργάνωση στην οποία ο Τόνυ Κωνσταντινίδης βγήκε πέρυσι τρίτος με τη ρουμανική Ροβινάρι.

Blue Island
 

Ο σπουδαίος Κύπριος τεχνικός αποδεικνύει πως τα επιτεύγματά του με τους Ρουμάνους ήταν κάθε άλλο παρά… φωτοβολίδα, διαπρέποντας πλέον και το Σιγκάλ Πριστίνα.

Οι Κοσοβάροι βρίσκονταν σε κακή κατάσταση πριν αναλάβει ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος ωστόσο εξελίσσεται στον αναμορφωτή τους! Παρά το μέτριο ξεκίνημά της, η Σιγκάλ θέλει να κατακτήσει και φέτος της βαλκανική λίγκα και πέτυχε τεράστια νίκη μέσα στα Σκόπια επί της Κοζούφ με 75-87, κάνοντας την απίστευτη ανατροπή από 44-29 του ημιχρόνου.

Με αυτό το ροζ φύλλο, έγινε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

Εν τω μεταξύ, παρότι εντυπωσιάζει στο εξωτερικό, δεν ξεχνάει την πατρίδα του και μέσω facebook έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο της ΑΕΚ, την οποία υπενθυμίζουμε έχει νικήσει φέτος δις…

“Μπράβο σε όλους που απαρτίζουν την καλαθοσφαιρική ΑΕΚ. Διοίκηση, τεχνικό-τιμ και φυσικά τους καλαθοσφαιριστές. Πραγματικά πρόκειται για μεγάλο επίτευγμα. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ”, ανέφερε το διαδικτυακό του μήνυμα.

Star Balm