Παίζει «ψηλά» το όνομα του Μέικον για Παναθηναϊκό!

0

* Η προπονητολογία άρχισε στον Παναθηναϊκό και εξυπακούεται ότι θα κρατήσει όλη την επόμενη εβδομάδα. Κρίσιμες ημέρες γενικώς στο τριφύλλι με τον Πρίφτη όπως είναι γνωστό να είναι ο πρώτος επιλαχών πίσω από το σενάριο για Ομπράντοβιτς που όμως κάθε άλλο παρά ρεαλιστικό είναι με τα σημερινά δεδομένα κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά δεν θα τεθεί καν ως θέμα επί τάπητος εφόσον δεν διαφαίνεται πρόσφορο έδαφος.

* Αντιθέτως με τα σημερινά δεδομένα, μπορούμε να αποκαλύψουμε έναν από τοθα πρώτους υποψήφιους για να πάρει θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν.

* Ο Ντάριλ Μέικον έχει κερδίσει περίοπτη θέση στις εκτιμήσεις όλων. Είναι υπερταλέντο μπροστά, φονικό σουτ μετά από ντρίμπλα, έχει φιλοδοξία, είναι ταπεινός, έχει καλό πακέτο για αυτά τα λεφτά που προσφέρεται. Τρομερή ανακάλυψη της ΑΕΚ και ειδικά για τα 15.000€ το μήνα που κόστιζε μπορεί να θεωρηθεί και η πιο value for money μεταγραφή στην Α1, πολλώ δε μάλλον μέσα στη σεζόν θεωρείται «steal».

* Το μειονέκτημα του Μέικον είναι το μέγεθος του, ωστόσο έχει πολλά συν για να είναι πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και θα παίξει δυνατά όταν προχωρήσει το θέμα του προπονητή. Ως τότε συλλέγονται πληροφορίες που είναι παρά πολύ ενθαρρυντικές για τον χαρακτήρα του, τα ηγετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, και σε συνδυασμό με την τιμή και τα ελάχιστα γκαρντ που κυκλοφορούν μπορούν να συνθέσουν ένα καλό κομμάτι στον βασικό κορμό της επόμενης ημέρας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ