ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ: «Τρομερά άδικο κάποιες ομάδες να παίζουν με φιλάθλους και κάποιες όχι!»

0
Ο Πάμπλο Λάσο σχολίασε το γεγονός ότι κάποιες ομάδες της EuroLeague θα έχουν κόσμο στο γήπεδο της σε αντίθεση με την πλειοψηφία που θα δώσει τους πρώτους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Την παραμονή της αναμέτρησης με τη Ρεάλ στην πρεμιέρα της EuroLeague (2/10, 22:00), η Μπασκόνια ενημέρωσε επισήμως πως στις εξέδρες της Fernando Buesa Arena θα βρεθούν 400 φίλαθλοι που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παικτών του Ντούσκο Ιβάνοβιτς κόντρα στη «Βασίλισσα».

Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Λάσοπήρε θέση επί του θέματος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Για μένα, είναι τρομερά άδικο κάποιοι να παίζουν με κόσμο και άλλοι όχι. Θεωρώ πως όλες οι ομάδες θα έπρεπε να παίζουν κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Μου φαίνεται άδικο ότι εν μέσω πανδημίας ο καθένας αποφασίζει όπως θέλει και τα νούμερα είναι διαφορετικά σε κάθε χώρα. Σε κάθε περίπτωση, είναι κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω. Με βάση τα αθλητικά κριτήρια, το πιο δίκαιο θα ήταν είτε όλοι να έχουν κόσμο, είτε όλα τα ματς να είναι κεκλεισμένων».