Παναγιώτης Τρισόκκας: “Φέρτε το χρυσό για…”

0

Η Εθνική Ομάδα Ανδρών ετοιμάζεται για τους 17ους ΑΜΚΕ και ο Παναγιώτης Τρισόκκας θέλησε να στείλει το δικό του, ξεχωριστό μήνυμα μέσω του Cyprusbasket.net.

Ο επί σειρά ετών αρχηγός παρέδωσε τη σκυτάλη στους Ανδρέα Σιζόπουλο και Άρη Κορωνίδη, σχολιάζοντας τη νέα αρχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και την επόμενη μέρα για το σύνολο του Πάνου Γιανναρά.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

Mε την ευκαιρία της αποστολής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στους 17ους ΑΜΚΕ, που θα γίνουν στο Σαν Μαρίνο, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας, με την ευχή να επιστρέψουν στην μεγαλόνησο με την πρωτιά.

Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχηθώ στις εθνικές ομάδες καλαθόσφαιρας, αντρών και γυναικών, σε αθλητές, προπονητές, συνοδούς, φυσιοθεραπευτές και φροντιστές καλή δύναμη και μακάρι να έρθετε πίσω με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αλλά να ξέρετε ότι μπορεί να μην είμαι σωματικά εκεί, αλλά θα είμαι σίγουρα πνευματικά μαζί σας. Το Σαν Μαρίνο μου φέρνει πολύ ωραίες μνήμες, αφού εκεί ήταν η πρώτη μου αποστολή σε ΑΜΚΕ και το πρώτο μου χρυσό και με την βοήθεια του Θεού ελπίζω να έχουμε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα και τώρα.

Μην ξεχνάτε παιδιά ότι να παίζεις με το εθνόσημο στο στήθος είναι η μεγαλύτερη τιμή για ένα αθλητή και η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι πάνω από όλα και όλους. Μην σκέφτεστε ούτε την ελλιπή προετοιμασία με μόνο 2 φιλικά, ούτε τους τραυματισμούς ούτε την κούραση αφού είναι και το τέλος της χρονιάς, αλλά μπείτε μέσα και κάνετε αυτό που κάναμε το 2013 και τους τρελάναμε όλους.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους καινούργιους αρχηγούς Ανδρέα Σιζόπουλο και Αριστείδη Κορωνίδη και να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο στο πολύ δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν. Δεν θα μπορούσα να μην κάνω αναφορά στον αρχηγό του Κεραυνού Θεοχαρίδη Γιώργο για την στάση του στο θέμα των αρχηγών. Τιμή σου και μαγκιά σου αδερφέ, λίγοι θα έκαναν αυτό που έκανες.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας πω ότι θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί μαζί σας, αλλά η στιγμή που θα έπρεπε να μην είμαι έφτασε με το τέλος της προηγούμενης διοργάνωσης. Φέρτε το χρυσό για εμάς, για τις χαρές, για τις λύπες, για τα ταξίδια που κάναμε, για τις αμέτρητες ώρες στα αεροπλάνα και τα λεωφορεία και πάνω από όλα για την απίστευτη παρέα που κάναμε και τις αδερφικές σχέσεις που δημιουργήσαμε.
Με τιμή,
Τρισόκκας Παναγιώτης