Παναθηναϊκός: “Το μπάσκετ να δίνει δύο ώρες χαρά στον κόσμο”

0

Αφιέρωμα για τον Παναθηναϊκός της νέας σεζόν φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, όπου παραχώρησαν δηλώσεις ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Νικ Καλάθης.

Ο προπονητής των “πρασίνων” αναφέρθηκε στα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας και ευχήθηκε η σοβαρή δουλειά που γίνεται στην Basket League να προσφέρει μερικές ώρες ξεγνοιασιάς. Στο ίδιο πλαίσιο, κινήθηκε και ο αρχηγός της ομάδας, ο οποίος προσέθεσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα μοχθήσουν για να επαναφέρουν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.

Αναλυτικά:

Αργύρης Πεδουλάκης: «Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια εξυγίανσης των ομάδων. Στο πρωτάθλημα της Basket League μπαίνουν άνθρωποι που με σοβαρότητα προσπαθούν να βρουν χρήματα για να κρατήσουν τις ομάδες «ζωντανές» με… υγιή τρόπο. Περνάμε ένα μεταβατικό στάδιο το οποίο προέρχεται από την κοινωνία και την οικονομία, αλλά νομίζω πως και πάλι θα τα καταφέρουμε. Πρώτα απ’ όλα γιατί υπάρχει αγάπη για το μπάσκετ, υπάρχει η απαραίτητη τεχνογνωσία και γίνεται σοβαρή δουλειά στις μικρές ηλικίες σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι το μπάσκετ να δίνει δύο ώρες χαρά στον κόσμο και να ξεχνά τα προβλήματα που έχει. Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες με υγεία».

Νικ Καλάθης: «Τη σεζόν που ξεκινά θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Εύχομαι αυτή τη σεζόν να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ο οποίος είναι και ο στόχος μας, όπως κάθε χρονιά. Από εκεί και πέρα, εύχομαι στους Έλληνες φιλάθλους να απολαύσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιά όμορφο μπάσκετ διασκεδάζοντας με το άθλημα. Σε ό,τι αφορά τους φίλους της ομάδας μας, ξέρουμε ότι θα μας υποστηρίξουν από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν και εμείς, από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε χαρά».