Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί όταν η νίκη είναι μονόδρομος

0

ΝΙΚΗ! Αυτή είναι η μόνη σκέψη των ανθρώπων και των φίλων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της αποψινής αναμέτρησης με την Ούνικς Καζάν (21.00).

Το παιχνίδι αυτό έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Ο Μάριο Χεζόνια επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος για να αντιμετωπίσει τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό, ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης κοντράρεται με την Ούνικς, την ομάδα με την οποία συνεργάστηκε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει ο κόσμος βλέποντας τον Super Mario με άλλη φανέλα. Αν θα τον χειροκροτήσει ή θα τον αγνοήσει επειδή το καλοκαίρι είχε υποσχεθεί πως θα μείνει.

Δεν ξέρουμε πως θα νιώσει ο Πρίφτης βλέποντας στον άλλο πάγκο γνώριμα και αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο ίδιος δήλωσε χθες: «Είναι μία ομάδα που σέβομαι και έχω μία δύσκολη, αλλά πολύ καλή ανάμνηση. Αλλά η κατάσταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή η ομάδα δεν αφήνει περιθώριο για κάτι ακόμα, ανεξάρτητα αν η ομάδα λέγεται Ούνικς, ή όπως και να λεγόταν. Υπάρχει η αναγκαιότητα της νίκης, που αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί». 

Και αυτό ακριβώς ισχύει. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Παναθηναϊκό και περιθώρια για συναισθηματισμούς δεν υπάρχει.

Ο Παναθηναϊκός μετρά μόλις δύο νίκες στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές και προέρχεται από μια συντριβή στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα. Οπότε μόνο νίκη σήμερα.