Πάνος Σερδάρης: Ο εξ` αποστάσεως εκτελεστής!

0

Πράγματι, το… όπλο που κρατούσε, είχε μεγάλο βεληνεκές! Διότι, ειδικά τα σουτ τριών πόντων, πολλές φορές… έπιαναν ποσοστά ελευθέρων βολών (!) και δεν ήταν ένας και δυο οι αντίπαλες ομάδες που έχασαν παιχνίδια, για αυτά του τα σουτ!

Για τον Πάνο Σερδάρη ο λόγος, ο οποίος παίρνει σήμερα σειρά, για το δικό του αφιέρωμα.

Προσωπικά, έχω πολλά να θυμάμαι από τις εκτελέσεις του, αλλά πιο πολύ, αυτό που μου έχει μείνει στη μνήμη, ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου, με την παντοδύναμη τότε ΑΕΛ, παιχνίδι που είχε γίνει στην αίθουσα του Απόλλωνα.

Ήταν ένα παιχνίδι, που όλα έδειχναν ότι θα το κέρδιζαν οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, καθώς 5 λεπτά πριν από το τέλος, είχαν αποκτήσει μια διαφορά 10 πόντων.

Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και ως το τέλος, ο Πάνος Σερδάρης, αποφάσισε να… αφοπλίσει!

Με συνεχόμενα εύστοχα σουτ, βοήθησε την ομάδα του να φθάσει σε απόσταση αναπνοής και στα τελευταία δευτερόλεπτα, με δυο συνεχόμενα τρίποντα (το δεύτερο, από πολύ μακριά), χάρισε τελικά τη νίκη-πρόκριση στον ΑΠΟΕΛ!

Επί του γενικού, αυτό που άφησε σαν δική του κληρονομιά ο Πάνος Σερδάρης, ήταν ένα παιδί πάντα προσγειωμένο με συνέπεια και επαγγελματισμό στη δουλειά του, που δεν δημιούργησε εχθρούς!