Παντούρης στο CB: «Στόχος μας η άνοδος, είμαστε από τα φαβορί για τον τίτλο»!

0

Ο εκ των αρχηγών της Ανόρθωσης, Γρηγόρης Παντούρης μίλησε αποκλειστικά στο Cyprusbasket για τη νίκη επί του Διγενή, τον στόχο της Ανόρθωσης και την επιστροφή του Γιάννου Κτωρίδη στα παρκέ.

Απολαύστε τον:

-Γρηγόρη, συγχαρητήρια για τη νίκη. Που κρίθηκε η αναμέτρηση;

«Το παιχνίδι το κερδίσαμε από την άμυνα. Είχαμε καλό ρυθμό και περιορίσαμε τους παίκτες του Διγενή. Χτίσαμε μια διαφορά και ήμασταν εύστοχοι με πολυφωνία στην επίθεση».

-Μίλησέ μας για τις συνθήκες που συνάντησες στην Ανόρθωση;

«Η Ανόρθωση έχει μια διοίκηση που προχωρά βήμα-βήμα με επαγγελματικά και αθλητικά πρότυπα. Δεν πετάει στα σύννεφα. Προσπαθούν να χτίσουν κάτι με γερές βάσεις. Είναι επαγγελματίες και ό,τι πουν το κάνουν πραγματικότητα».

-Ποιος είναι ο φετινός στόχος της Ανόρθωσης;

«Ο στόχος μας είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία. Ο σχεδιασμός ήταν τέτοιος ούτως ώστε σε δύο χρόνια να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία και πιστεύω ότι είμαστε εκ των φαβορί για τον τίτλο».

-Φέτος όλη η καλαθόσφαιρα μιλά για την επιστροφή του Γιάννου Κτωρίδη. Πως είδες εσύ αυτή την επιστροφή;

«Ήταν συγκινητικό να βλέπει τον Γιάννο Κτωρίδη να επιστρέφει. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και πρέπει να τιμούμε τέτοιους παίκτες που κοσμούν τα γήπεδά μας. Επίσης, πρέπει να τους δίνουμε και ένα πόστο στην ομάδα. Ελπίζω και θα χαρώ σε κάθε παιχνίδι ο Γιάννος να γίνεται καλύτερος και να αυξάνεται και ο χρόνος του. Είναι χαρά να τον βλέπεις μέσα στο γήπεδο».