ΠΑΟΚ: Λύση συνεργασίας με Κάρτερ

0

Μέσα στις πολλές ατυχίες που είχε φέτος ο ΠΑΟΚ, η μεγαλύτερη ήταν αυτή του απροσδόκητου και σκληρού τραυματισμού του Τζος Κάρτερ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, καθώς ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με την ασπρόμαυρη ΚΑΕ να του εύχεται κάθε επιτυχία για τη συνέχεια του.

Ουσιαστικά το συμβόλαιο του Κάρτερ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση πριν από ένα μήνα στην προπόνηση και αυτό αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρό ακολουθώντας χειρουργείο για το πρόβλημά του, ήταν ανενεργό καθώς ο ΠΑΟΚ βρισκόταν και βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Προς το παρόν ο εκλεκτός δεν έχει βρεθεί, με τον Άρη Λυκογιάννη να αναζητεί ιδανικά έναν παίκτη στη θέση “4”, όμως η αγορά παραμένει σφιχτή και περιορισμένη, ειδικά σε επιλογές για ψηλούς παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε Josh…

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Josh Carter.

Ευχαριστούμε τον Josh Carter για όλα όσα προσέφερε, εντός και εκτός παρκέ, με τις ικανότητες, την εμπειρία και τον εξαίρετο χαρακτήρα του. Ένας σοβαρός τραυματισμός άλλαξε δυστυχώς τα σχέδια όλων μας.

Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνει.

Ο Josh αναχωρεί τις επόμενες ημέρες για τις ΗΠΑ. Ξέρουμε ότι και από εκεί, από το σπίτι του θα συνεχίσει να μας παρακολουθεί…

sdna.gr