Παπαδόπουλος: «Στους τελικούς μετράει το πάθος»

0

Ο προπονητής της Πετρολίνα ΑΕΚ, Νικόλας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου για την σειρά των τελικών που ξεκινούν απόψε.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι το βράδυ, να μπούμε και εμείς και ο κόσμος στην σειρά με τον Κεραυνό και ελπίζουμε να γίνει μία ωραία σειρά που θα απολαύσει ο κόσμος».

Για τις αναμετρήσεις με τον Κεραυνό: «Είναι αρκετά δύσκολο και το σημερινό παιχνίδι, αλλά και όλη η σειρά. Είναι οι δύο πρωταγωνιστές του κυπριακού πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια. Ο Κεραυνός με την έλευση του Μιχάλη Κακιούζη έχει αλλάξει η ψυχολογία των παικτών, πήραν και το κύπελλο».

Για το γεγονός πως είχαν λίγες ημέρες ξεκούρασης παραπάνω: «Λόγω του γεγονότος πως έχουμε κάποια παιδιά σε προχωρημένη ηλικία, χρειαζόμασταν τις επιπλέον μέρες ξεκούρασης και η πρόκριση επί της ΕΝΠ, μας την έδωσε αυτή την ευκαιρία. Πλέον είμαστε έτοιμοι».

Αν μετράει το πλεονέκτημα έδρας: «Τα τελευταία χρόνια το πλεονέκτημα έδρας δεν έπαιξε μεγάλη σημασία. Έγιναν πολλές ανατροπές και σπάσιμο έδρας. Σήμερα πιστεύω πως ο κόσμος θα είναι παρόν. Έγινε ένα κάλεσμα από τη Διοίκηση, θέλω και εγώ να καλέσω τον κόσμο με την σειρά μου. Φέτος δεν είχαμε την προσέλευση που περιμέναμε, αλλά θέλω να κάνουμε την αρχή σήμερα και να μας βοηθήσει ο κόσμος. Οι ενδείξεις είναι θετικές πως θα υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο».

Που θα κριθεί η σειρά: «Το πρώτο και σημαντικότερο σε αυτά τα παιχνίδια είναι πόσο το θέλει η κάθε ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι. Μετράει το πάθος και ο τρόπος που θα κρίνουν τον ρυθμό του παιχνιδιού».