Παπαπέτρου: ”Είναι ντροπή, παίζαμε με 50 βαθμούς”

0

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εμφανώς εκνευρισμένος μίλησε μετά την λήξη του τέταρτου ημιτελικού απέναντι στην Λάρισα.

Image

Ο αρχηγός των “πράσινων” δήλωσε:

“Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ στο αγωνιστικό. Θέλω να πω κάποια πράγματα που θεωρώ πολύ σημαντικά. Συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό και στη Λάρισα, τους αξίζουν, κάνουν απίστευτη προσπάθεια. Τους αξίζουν όλα.

Θέλω να πω κάποια πράγματα που δεν αφορούν τη Λάρισα. Είμαι εννιά χρόνια επαγγελματίας, έχω παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που ξεκολλάει μια πινακίδα και κάνω ράμματα στο ημίχρονο, γιατί δεν υπάρχει ασφάλεια. Η πινακίδα κρατιέται με σακιά από άμμο για βαρίδια.

Το γήπεδο έχει πενήντα βαθμούς, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασάνει. Δεν με ενδιαφέρει αν χάσαμε ή κερδίσαμε. Είμαι 28 χρονών, είμαι εννιά χρόνια επαγγελματίας, είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει ποιος κέρδισε. Συγχαρητήρια ξανά στη Λάρισα, στον κόσμο. Είναι το κορυφαίο άθλημα στην Ελλάδα υποτίθεται.

Ο παίκτης που εκτίθεται στο παιχνίδι δεν μπορεί να πει την άποψή του, αλλά όλοι είδαμε τη συνέβη. Αν μιλήσω θα τιμωρηθώ κιόλας. Ντρέπομαι αλήθεια που είμαι μέρος αυτού του πράγματος. Είναι ντροπή”.

novasports.gr
Image
Coffee House