Παπούτσι από τον τόπο σου…

0

Η βόμβα της αγωνιστικής χωρίς καμία αμφιβολία ήταν η νίκη του Αχιλλέα κόντρα στην ΑΕΚ, σε μία αναμέτρηση που οι γηπεδούχοι πέραν της εξαιρετικής άμυνας έβλεπαν και το καλάθι για πρώτη φορά φέτος σαν βαρέλι. Λογικά τα διαβάσατε ξανά αυτά έτσι;

Αυτό που σίγουρα δεν διαβάσατε γιατί απλά δεν έγινε ξανά φέτος, είναι ότι οι περισσότεροι από τους μισούς πόντους της ομάδας υπολογίζοντας και τις ασιστ προήλθαν από Κύπριους. Δεν θα αναφερθώ μεμονωμένα σε άτομα που θα ήταν και το ευκολότερο άλλωστε.

Τα τρίποντα του Χριστούδια και του Χειμώνα; Οι φοβερές άμυνας του Δημήτρη και του Βίκτωρα; Η επανεμφάνιση του μεγάλου αρχηγού; Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις πραγματικά από έναν Αχιλλέα που ήταν χωρίς υπερβολή χάρμα ιδέσθαι.

Σε μια περίοδο που ο Κύπριος καλαθοσφαιριστής έχει ανάγκη να βγει στο προσκήνιο, στον Αχιλλέα, δείχνουν ξανά ότι παραμένουν πιστοί στα πιστεύω τους στηρίζοντας και ποντάροντας πολλά στα δικά μας παιδιά.

Έπειτα και από την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, όλοι κατάλαβαν ότι ο Αχιλλέας δεν είναι μόνο οι 4 ξένοι, αλλά πρωτίστως οι 8 Κύπριοι που είναι στον πάγκο και άλλοι τόσοι που περιμένουν την δικιά τους σειρά στις ακαδημίες.

Η αρχή το ήμισυ του παντός παιδιά.

Respect