Παρακολουθήστε σκηνές από την πραγματική ταινία του Γιάννη Αντετοκούνμπο! (vid)

0
Jul 20, 2021; Milwaukee, Wisconsin, USA; Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) accepts the Bill Russell NBA Finals Most Valuable Player Award from NBA commissioner Adam Silver after game six of the 2021 NBA Finals against the Phoenix Suns at Fiserv Forum. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Ένα εξαιρετικό, ενδιαφέρον και άκρως συγκινητικό βίντεο έφτιαξε το Lighting Hoops με σκηνές από την πραγματική ταινία του Γιάννη Αντετοκούνμπο που θα έχουμε τη χαρά να δούμε στις μεγάλες οθόνες το 2022, χωρίς να ξέρουμε όμως ακόμα την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η ταινία θα καταπιαστεί με τα προβλήματα που πέρασε η οικογένεια Αντετοκούνμπο λόγω της μετανάστευσης και της φτώχειας. Ξεκινά από το παρελθόν, μπαίνει σε βάθος στη βιογραφία των Αντετοκούνμπο και ακολούθως προχωράει προς το παρόν και κάνει σαφές πως το success story με το Πρωτάθλημα που πήρε ο Γιάννης με τους Μπακς δεν ήρθε εύκολα. Αντιθέτως, ο ίδιος πέρασε πολλά και όλες αυτές οι εμπειρίες του έφτιαξαν τον σημερινό, ταπεινό και προσγειωμένο χαρακτήρα του Γιάννη που όλοι αγαπάμε και υποστηρίζουμε με πάθος. Επίσης, βλέπουμε πως ένα παιδί 18 χρονών κάνει όνειρα για να μπει στο ΝΒΑ και τελικά όχι απλά καταφέρνει να κάνει την ευχή του πραγματικότητα αλλά γίνεται ο ηγέτης μιας ομάδας πρωταθλητών!

Το βίντεο του Lighting Hoops ασχολείται κυρίως με την πορεία του Γιάννη στο ΝΒΑ από το 2013 μέχρι σήμερα. Εάν έχετε χρόνο δείτε το γιατί ειλικρινά αξίζει!

– Αν δεν σηκωθηκε η τρίχα σας βλέποντας αυτό το βίντεο τότε μην ξαναδείτε μπάσκετ!…