Παρέλαση… αστέρων στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Λευκωσίας!

0

Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις το τελευταίο διάστημα και με ορατό τον κίνδυνο του να γίνουμε γραφικοί, το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Λευκωσίας παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον.

Εκτός από την επέκτασή του και την ραγδαία αύξηση των ομάδων τα γήπεδα κοσμούν και τεράστιες προσωπικότητες της Κυπριακής καλαθόσφαιρας με ονόματα-μύθους για το συγκεκριμένο επίπεδο να παρελαύνουν πλέον στην λίγκα.

Σερδάρης, Αναστασιάδης, Μουκτάρης, Στυλιανίδης, Λούκιτς, Ζάριτς, Μάτιτς, Μακρής, Προκοπίου είναι μόνο μερικά από τα βαριά χαρτιά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και είχαμε την τύχη να τους παρακολουθούμε ν’αγωνίζονται στο πρωτάθλημα ενώ έπεται και συνέχεια.

Γιώργος Νεοφύτου, Νικόλας Θωμά και Τόλης Κασκίρης είναι οι… προσθήκες που -σύμφωνα με την ψιθυρολογία- θα ενισχύσουν την παρέλαση αστέρων στο Ερασιτεχνικό ενώ ακούστηκε μέχρι και το όνομα του Παναγιώτη Τρισόκκα!

Ειδικά για τον Τόλη Κασκίρη οι πληροφορίες είναι συγκεγχυμένες αφού φαίνεται ν’αποτελεί μήλον της έριδος -λογικό- για διάφορες ομάδες. Ακόμη βρισκόμαστε στα τέλη Δεκεμβρίου οπότε αντιλαμβάνεστε τι έχουμε ν’ακούσουμε μέχρι την έναρξή του…

Μείνετε συντονισμένοι…